Farmáři

Novinky značky Frujo, které vám zachutnají

15. 03. 2019
P

řemýšlíte nad tím, jak své mléčné produkty odlišit od konkurenčních? Recept má firma FRUJO, která se již téměř 30 let specializuje na výrobu ovocných a zeleninových komponentů pro mlékárenský a tukový průmysl. O tom, že tato firma ani na okamžik nezahálí, svědčí také novinky, jimiž pravidelně obohacuje svou nabídku. O jaké se jedná? Pojďme si je představit.

Podnikejte s chutí

Co mají společného maliny, meruňky, borůvky, višně, čokoláda a vanilka? Jedná se o některé z příchutí značky FRUJO, které dokáží vašim mléčným produktům dodat jedinečnou chuť. Specializujete se na nabídku BIO produktů? Ani vy nepřijdete zkrátka. Jistě si vás získá nabídka 6 BIO příchutí, které jsou založeny na 35 až 45 % ovocného podílu. Komponenty jsou dodávané v praktickém plastovém kyblíku. 

Novinka s nádechem exotiky

Asi pro vás není překvapením, že lidé rádi zkoušejí nové věci a neustále objevují nové chutě. Vy máte nyní příležitost nabídnout jim produkty, které jinde nenajdou. Rozšiřte svou nabídku o příchuť ananas-rakytník, která slibuje potěšení v každém soustu.

Rozšíření příchutí jogurtů a nápojů

Firma FRUJO rozšířila také příchutě jogurtů a nápojů. Nově můžete zakoupit příchuť jogurtů brusinka a lesní jahoda a příchuť nápojů borůvka a lesní směs. 

Jak obohatit svou nabídku produktů lépe a snadněji než novými příchutěmi? Vsaďte s firmou FRUJO na špičkovou kvalitu a pečlivě vybrané suroviny s ověřeným původem. Veškeré produkty je možné zakoupit přímo na eshopu. 


Přejít na web FRUJO

 


Podobné články

Komentáře