Příběhy farmářů

Bylinky + Med = Recept na zdraví

28. 01. 2018
T

o nejlepší pochází z přírody. Souhlasíte? My také, a proto věříme v neuvěřitelnou moc produktů, které příroda nabízí. Mezi ty nejsladší nepochybně patří med.

To nejlepší pochází z přírody. Souhlasíte? My také, a proto věříme v neuvěřitelnou moc produktů, které příroda nabízí. Mezi ty nejsladší nepochybně patří med. A bylinky, nazývané také jako léčivé rostliny, jsou zase nejvýznamnějším zdrojem přírodních léčiv. A když se spojí odborník na slovo vzatý s tím nejlepším z přírody, vznikne nabídka, které nedokážete odolat.

 

Příroda, která léčí

Pan Petr Valošek, který je doktorem přírodních věd, je nejen vášnivým včelařem, jeho láska k přírodě souvisí také s pěstováním a prodejem léčivých bylin. A o jaké byliny se jedná? V jeho rukou se daří oblíbené mátě, meduňce, dobromysly, brahmi i kotvičníku. Sám dobře ví, jaké účinky tyto mnohdy přehlížené bylinky mají, účinky, které jsou téměř zázračné.

 

Zázrak jménem Med

Dalším ze zázraků přírody je bezesporu med. Ten nejen léčí, ale i chutná, zvláště když je připravovaný s láskou. Ta je totiž tajnou ingrediencí toho nejlepšího medu. Pan Petr Valošek nabízí kvalitní včelí produkty, ať už se jedná o zlatavý med, vosk, propolis, pyl i mateří kašičku.

 

Předávání zkušeností mladým včelařům

Možná jste nevěděli, že Česká republika vyniká nejen spotřebou našeho nejoblíbenějšího zlatavého moku - piva, ale také počtem včelařů. Na 100 km2 připadá 63 včelařů. Otázka je, kdo nové včelaře učí, jak se o včelky starat. Na tuto otázku jsme dostali odpověď také díky panu Petrovi Valoškovi, který se kromě bylinek a svých pilných včelek stará také o mladé včelaře.

Co to cítím za vůni? Voní to jako med a bylinky… Vychutnejte si naplno vůni i chuť kvalitních produktů ze samotného srdce přírody.

 Jít na web!

 

Sponzorovaný příspěvek

Sponzorovaný příspěvek

Tento článek je sponzorovaným PR článkem. Máte také zájem o tento druh zviditelnění vaší farmy? Prohlédněte si možnosti propagace na této stránce.


Podobné články

Komentáře