Aplikace

Mapa prodejců vajec

19. 12. 2017
V

ejce od šťastných slepiček. Chcete podpořit chovatele, kteří chovají své slepičky v pohádkových podmínkách? V naší appce v kategorii Vejce můžete snadno nakoupit lahodná vejce od sousedů.

Vejce od šťastných slepiček

Chcete podpořit chovatele, kteří chovají své slepičky v pohádkových podmínkách? V naší appce v kategorii Vejce můžete snadno nakoupit lahodná vejce od sousedů. Databáze se pomalu plní prodejci a chovateli těch šťastnějších slepiček. Vy tak díky naší aplikaci a navázanou spoluprací s iniciativou Slepice v nouzi máte možnost nakupovat vejce od "neklecových" chovatelů.

Slepice v nouzi 

 

Není vejce jako vejce

V naší appce najdete i tlačítko s informacemi o projektu Slepice v nouzi i informace ohledně značení vajec. Sami díky lahodné chuti vajec od šťastných slepiček zjistíte, že není vejce jako vejce. I když si jsou podobná jako vejce vejci…

Tak na co ještě čekáte? 

Mapa vajec

 

PS: Nenechte si uniknout žhavé novinky ze světa regionálních produktů! Přihlašte se k odběru jednoho z možný novinek a newsletterů. Více si o novinkách můžete přečíst níže.

Odběr novinek

 

Hana Knopfová (Copywriter bez hranic)

Hana Knopfová (Copywriter bez hranic)

Co si představíte pod pojmem regionální potraviny? Já jednotlivá písmena, která utvářejí slova. A slova, která dohromady vytvářejí věty. Mým povoláním je zprostředkovat vám pomocí slov chuť, vůni, zážitky i emoce. Díky těm správným slovům dokáži uvařit lákavý pokrm pro duši a otevřít vám brány do světa fantazie. Psaní je mým snem, povoláním i životní cestou. A psát o tom nejlepším, co příroda nabízí? Jedním slovem potěšení.


Podobné články

Komentáře