Příběhy farmářů

Serafin: Svěřte své zdraví do rukou anděla

19. 03. 2021
K

valitní bylinné čaje, přírodní kapsle, tinktury, čajové koncentráty i produkty určené pro děti nebo na překyselení organismu… To vše a ještě mnohem více nabízí česká značka Serafin, která na trhu působí už od roku 2004. Čím jsou produkty této značky výjimečné?

Serafin pomůže i vám

Ne nadarmo značka nese své jméno po andělech Serafínech, sdílí s nimi totiž jejich poslání, kterým je přinášet světlo, naději a soucit a šířit ryzí lásku. A s láskou vyrábí značka Serafin své přírodní produkty, které jsou založeny na bohatých zkušenostech s přírodní medicínou i tradiční čínskou medicínou a také na znalosti bylinek a jejich účinků.

SERAFIN.CZ !

Přírodní produkty bez chemie

Produkty ryze české rodinné firmy jsou vyrobeny přírodní cestou z těch nejlepších surovin bez chemie, zakoupit je můžete na 254 místech po celé České republice. Vyzkoušejte třeba novinku v podobě andělských kúr Serafin, které jsou nakombinované tak, aby vám co nejrychleji ulevily od vašich potíží. Zakoupit můžete také dárkové poukazy, které jsou skvělým tipem na dárek pro vaše blízké.

Přehledné webové stránky

Značka Serafin se může pochlubit nejen účinnými přírodními produkty, ale také přehlednými webovými stránkami serafinbyliny.cz, na nichž najdete vše potřebné. Kromě e-shopu, který umožňuje vyhledat produkty podle nemoci, na webu najdete také magazín plný užitečných článků, herbář, jenž vám přiblíží jednotlivé byliny, popis orgánů a potíží, které jsou s nimi spojené, poradenskou část a v neposlední řadě recepty.

Přijďte si pro radu

Cílem české značky Serafin je především pomáhat lidem. Proto produkty nejen prodává, ale tým zkušených odborných poradkyň pod vedením terapeutky v oboru irisdiagnostiky, fytoterapie, čínské medicíny a výživy Anety Benediktové vám také velmi rád poradí.

SERAFIN.CZ !

6 Obrázků

Podobné články

Komentáře