Magazín

Magazín Farmy na dlani

29. 09. 2017
V

ěděli jste, že se v sousedním městě pořádá váš oblíbený farmářský trh? Nevšimli jste si, že se naše nabídka rozšířila o kvalitní, zlatavý med od českých včelařů?

S naším webovým magazínem vám nic neunikne

Věděli jste, že se v sousedním městě pořádá váš oblíbený farmářský trh? Nevšimli jste si, že se naše nabídka rozšířila o kvalitní, zlatavý med od českých včelařů? Jaké nové farmy můžete v naší aplikací najít? Chcete dostávat každý týden tip na sezónní recept? Přihlaste se k odběru webového magazínu, který vychází každé pondělí. Pravidelně vás budeme informovat o novinkách ze světa provoněných potravin, které rozehrají vaše chuťové pohárky.

 

Odebírat magazín

 

Hana Knopfová (Copywriter bez hranic)

Hana Knopfová (Copywriter bez hranic)

Co si představíte pod pojmem regionální potraviny? Já jednotlivá písmena, která utvářejí slova. A slova, která dohromady vytvářejí věty. Mým povoláním je zprostředkovat vám pomocí slov chuť, vůni, zážitky i emoce. Díky těm správným slovům dokáži uvařit lákavý pokrm pro duši a otevřít vám brány do světa fantazie. Psaní je mým snem, povoláním i životní cestou. A psát o tom nejlepším, co příroda nabízí? Jedním slovem potěšení.


Podobné články

Komentáře