Příběhy farmářů

Zdravá energie v tubě

11. 12. 2017
A

no! Jako první v ČR nabízí Úůll medovicový a pastovaný med v praktickém balení. Vhodný na cesty, pro sportovce, na doplnění energie.

Už od pradávna se má za to, že je med lék a je obzvláště ceněný v období, do kterého se pomalu ale jistě vkrádají chladné, zachmuřené dny, které přináší nepřátele, jimž nemůžete přijít na jméno. Sladký lék v podobě medu funguje jako výborný posilovač imunitního systému a v tradičním léčitelství se uplatňuje při kašli, zánětu průdušek, nachlazení i bolesti v krku.

Med v tubě?

Ano! Jako první v ČR nabízí Úůll medovicový a pastovaný med v praktickém balení. Vhodný na cesty, pro sportovce, na doplnění energie.

tuby_s_medem

Chci med v tubě!

Lesní med

Medovicový med pravděpodobně nejchutnějsí z českých medů. Lidově nazývaný jako lesní med je produkován zejména mšicemi a puklicemi žijícími v lesních porostech. Medovicový med má svou typicky tmavou až téměř černou barvu a specifickou jemně štiplavou chuť. O vysoké kvalitě medu produkovaného našimi včelami svědčí elektrická vodivost 110 mS/m a nizký obsah vody 15%. Nechte se unést lahodnou chutí našich medů a dostaňte tak do svého těla kousek zdraví, které včely pomocí svých produktů nabízejí.

 

lesni_med

Chci lesní med!

 

Na původu záleží!

Na vašem sladším dnu se podílí hned 300 včelstev, která si užívají krásy oblasti CHKO Český les, do budoucna by se měl počet včelstev navýšit na 600. Horská příroda, čerstvý vzduch, nedotčené květy i vytrénované včelky se samozřejmě společně podepisují i na vysoké kvalitě lahodného medu. Díky kladenskému Úůllu si můžete dopřát kvalitní květový i oblíbený lesní med. Med si můžete objednat přímo na e-shopu a vyzvednout si ho osobně v (sladkém, medovém) krámku v Kladně. 

Do obchodu

 

Sponzorovaný příspěvek

Sponzorovaný příspěvek

Tento článek je sponzorovaným PR článkem. Máte také zájem o tento druh zviditelnění vaší farmy? Prohlédněte si možnosti propagace na této stránce.


Podobné články

Komentáře