Aplikace

Najděte si svého rybáře

08. 12. 2017
P

roč zařadit ryby do jídelníčku? Jedním z důvodů je samozřejmě jejich lahodná chuť. Čerstvé rybě se opravdu ta mražená nedokáže rovnat.

Proč zařadit ryby do jídelníčku?

Jedním z důvodů je samozřejmě jejich lahodná chuť. Čerstvé rybě se opravdu ta mražená nedokáže rovnat. Pokud se budete řídit heslem: Kdo jí ryby v každém čase, ten je zdráv a štíhlý v pase, rozhodně neprohloupíte. Ryby jsou neuvěřitelně bohaté na polynenasycené mastné kyseliny, které jsou nezbytné pro dobrou kondici žil a tepen. Konzumace ryb tak nejen vytváří štíhlou linii, ale také chrání srdce a cévy.

 

Kde se stala chyba? Ještě nemáte aplikaci?

Pokud jste si ještě nestáhli naši aplikaci, teď je ten pravý čas to udělat. Otevře se vám svět, ve kterém nemusíte o chutných, kvalitních a zdravých regionálních potravinách jenom snít. S aplikací získáte přehled výrobců kvalitních potravin i mapy, které vás dovedou až k cíli.

Mapa rybářů Mobilní aplikace

 

Recepty

Připravili jsme si pro vás minikuchařku s recepty pro přípravu sladkovodních ryb, tak toho využijte :-)

Stáhnout recepty

 

Hana Knopfová (Copywriter bez hranic)

Hana Knopfová (Copywriter bez hranic)

Co si představíte pod pojmem regionální potraviny? Já jednotlivá písmena, která utvářejí slova. A slova, která dohromady vytvářejí věty. Mým povoláním je zprostředkovat vám pomocí slov chuť, vůni, zážitky i emoce. Díky těm správným slovům dokáži uvařit lákavý pokrm pro duši a otevřít vám brány do světa fantazie. Psaní je mým snem, povoláním i životní cestou. A psát o tom nejlepším, co příroda nabízí? Jedním slovem potěšení.


Podobné články

Komentáře