Farmáři

Šumavská zvěřina

22. 10. 2017
Z

náte první internetový obchod s chlazenou zvěřinou? Možná ne, a proto bychom vám v dnešním článku rádi přiblížili farmu Šumavská zvěřina, kterou vede inženýr Josef Kopačka.

Znáte první internetový obchod s chlazenou zvěřinou? Možná ne, a proto bychom vám v dnešním článku rádi přiblížili farmu Šumavská zvěřina, kterou vede inženýr Josef Kopačka.

Rodinná firma Šumavská zvěřina se prodejem zvěřiny zabývá již od roku 1996. Od samých počátků této farmy majitelé kladou důraz na vysokou kvalitu, solidní jednání a osobní přístup ke každému zákazníkovi. V nabídce je sortiment od zvěře spárkaté, pernaté až po zajícovitou. Většina masa pochází z oblasti Šumavy, Středočeského a Jihočeského kraje. Aby byla zaručena potřebná kvalita masa, svoz zvěřiny zajišťuje farma vlastními vozidly a výkup provádí pouze rodinní příslušníci. Od roku 2000 je součástí farmy také porážka farmové zvěřiny, čímž se provoz rozšířil i na zpracování pernaté zvěřiny. V roce 2005 prošel provoz auditem Evropské unie s velmi dobrým výsledkem. I po deseti letech, kdy na farmě proběhl stejný audit, vyslovili auditoři spokojenost s provozem bez připomínek. Farmářské výrobky také získaly certifikát „Šumava originální produkt“. Od července roku 2017 vlastní tři produkty farmy také ocenění značky KLASA, jedná se o jelení kýtu bez kosti, srnčí kýtu bez kosti a kýtu z divokého prasete. O kvalitě masa svědčí i to, že zboží našlo své odběratele i ve Švýcarsku, Rakousku, Belgii, Slovensku a dalších zemích EU. A prostřednictvím e-shopu můžete maso a další produkty objednávat i vy. Veškeré zboží je možné zakoupit i ve stylové prodejně přímo v místě provozovny v Petrovicích u Sušice.

 

V nabídce je maso ze srnky, jelena, daňka, divočáka, muflona, zajíce, bažanta, perličky, orebice a kachny divoké. Mimo to můžete na e-shopu vybírat i ze široké nabídky marinád a koření, které určitě využijete při přípravě pokrmů ze zvěřiny.

V neposlední řadě farma pro zákazníky připravila také velice zajímavou nabídku souvisejícího zboží. Pokud byste si náhodou nevěděli rady s přípravou zvěřiny, můžete začít nákupem speciální kuchařky. Také tu dále najdete uzeniny, sušené ovoce a ručně vyráběné produkty firmy Hradecké speciality, která během výroby používá přírodní konzervační prostředky.

 

Pro více informací a kompletní nabídku pokračujte na webové stránky www.sumavska-zverina.cz a sami se přesvědčíte o kvalitě masa a ostatních výrobků.

Sára Kalivodová

Sára Kalivodová

Sára Kalivodova je studentka farmacie, ale věří, že nejlepším lékem jsou životní optimismus, čistá voda, slunce, vzduch a přírodní produkty. Zajímá se o zdravou výživu a sport. Svými krátkými články seznamuje čtenáře tohoto webu s farmáři a jejich produkty.


Podobné články

Komentáře