Aplikace

Slepice v nouzi

15. 11. 2017
K

okokodáák. S radostí vám oznamujeme, že jsme právě navázali spolupráci s iniciativou www.slepicevnouzi.cz.

Díky tomuto projektu vznikla také nová kategorie v naší appce. Jmenuje se Vejce a umožní vám vychutnávat si poctivou chuť kvalitních vajec od sousedů, nebo vajíčka svých spokojených slepiček úspěšně prodávat. Chcete vědět víc? Tak s chutí do čtení. Musíme vás však varovat, možná budete na měkko.

 

Pohádka o slepičce a vajíčku

Byla, nebyla jedna slepička, která celý život žila v zavřené kleci. Jejím jediným životním posláním bylo snášet dostatek vajec. Že to zrovna jako krásná pohádka nezačíná? Také to bohužel pohádka není, naopak, je to krutá realita. Nešťastných slepic, které jsou chované ve velkochovech, jsou v České republice miliony.

 

Může to mít šťastný konec…

Chcete se dočkat pohádkového konce? Tak poslouchejte dál. Nezisková iniciativa Slepice v nouzi se jednoho dne rozhodla slepičce pomoci. Slepička tak poprvé spatřila krásu zelené trávy i jas žlutých pampelišek. Cítila se opravdu jako královna v pohádce a i její vajíčka měla žloutky, jež byly žluté jako slunce, kterým se mohla každý den kochat. Chcete, aby se slepička dočkala své pohádky? A nejen ona? Pomáhejte s projektem Slepice v nouzi i vy.

 

Vejce od šťastných slepiček

Chcete podpořit chovatele, kteří chovají své slepičky v pohádkových podmínkách? V naší appce v kategorii Vejce můžete snadno nakoupit lahodná vejce od sousedů. Máte sami vajec nadbytek? Začněte je prodávat s námi. V aplikaci navíc můžete vyplnit i typ vajec, která prodáváte.
Stačí se pouze zaregistrovat a můžete začít nabízet vajíčka ze svého chovu.

 Registrovat se...

 

Není vejce jako vejce

V naší appce najdete i tlačítko s informacemi o projektu Slepice v nouzi i informace ohledně značení vajec. Sami díky lahodné chuti vajec od šťastných slepiček zjistíte, že není vejce jako vejce. I když si jsou podobná jako vejce vejci…

Hana Knopfová (Copywriter bez hranic)

Hana Knopfová (Copywriter bez hranic)

Co si představíte pod pojmem regionální potraviny? Já jednotlivá písmena, která utvářejí slova. A slova, která dohromady vytvářejí věty. Mým povoláním je zprostředkovat vám pomocí slov chuť, vůni, zážitky i emoce. Díky těm správným slovům dokáži uvařit lákavý pokrm pro duši a otevřít vám brány do světa fantazie. Psaní je mým snem, povoláním i životní cestou. A psát o tom nejlepším, co příroda nabízí? Jedním slovem potěšení.


Podobné články

Komentáře