Farmáři

Primo coffee

05. 11. 2017
P

ro  kávu neplatí to samé, co pro víno, čím starší, tím lepší. Ba naopak. Již po prvním šálku kvalitní a čerstvě pražené kávy Vás ohromí nejen lahodná chuť, ale i smyslná vůně.

Pro  kávu neplatí to samé, co pro víno, čím starší, tím lepší. Ba naopak. Již po prvním šálku kvalitní a čerstvě pražené kávy Vás ohromí nejen lahodná chuť, ale i smyslná vůně.

Společnost Primo coffee je nová, malá pražírna kávy bez ambicí velkých pražíren. Primo coffee preferuje vždy kvalitu před kvantitou. A odtud byl odvozen i název společnosti. Primo, první. A co všechno je důležité pro kávu nejvyšší kvality? Rozhodně v první řadě dbát na pečlivý výběr kvalitní zelené kávy. Jednotlivé odrůdy pražit zvlášť a až následně je zakomponovat do originálních směsí. A nakonec několikrát ručně kontrolovat kávu během procesu pražení i balení a vadná zrna nebo nečistoty odstraňovat. Takovou kontrolu lze garantovat ale jen do určitého objemu. V celé společnosti panuje přátelská atmosféra a dbá se na osobní vztahy mezi obchodními partnery. Musíme však upozornit, že se nejedná o běžný obchod, s běžnými postupy. Káva zde není pražena na sklad. Pro zachování kvality se tu káva praží na objednávku pro konkrétního odběratele. Pro návštěvníky je ale vždy připravené menší množství. Než se však do Primo coffee vydáte, nezapomeňte společnost kontaktovat. Nabídka čerstvé kávy se může měnit na základě její dostupnosti na trhu. V sortimentu jsou 100% Arabica originální kávové směsi a na ochutnávku kávové nápoje.

 

Celou nabídku a více informací najdete na www.primocoffee.cz .

Sára Kalivodová

Sára Kalivodová

Sára Kalivodova je studentka farmacie, ale věří, že nejlepším lékem jsou životní optimismus, čistá voda, slunce, vzduch a přírodní produkty. Zajímá se o zdravou výživu a sport. Svými krátkými články seznamuje čtenáře tohoto webu s farmáři a jejich produkty.


Podobné články

Komentáře