Novinky

Ohodnoťte farmáře!

19. 05. 2017
M

ilí uživatelé, zapojte se do dění na našem portálů a pomozte svým názorem ostatním uživatelům a farmářům. 

Milí uživatelé, zapojte se do dění na našem portálů a pomozte svým názorem ostatním uživatelům a farmářům. Spolu s novou aplikací a webem jsme spustili možnost hodnotit farmáře nejenom „hvězdičkami“ ale i komentáři. Na Vašem názoru záleží. Záleží na něm nám, samotnému farmáři a samozřejmě i ostatním uživatelům. Rádi bychom všem uživatelům dali příležitost nákupu kvalitních a ověřených potravin. Pomozte nám je tedy ohodnotit.

 

Přidejte farmu do aplikace

Máte ve svém okolí farmu, která ještě není v naší aplikaci? Jednoduše jí přidejte! Návod jak na to, naleznete zde.

 

Ohodnoťte stávající farmáře

Pomocí hvězdiček nebo komentáře můžete ostatním sdělit svoje zkušenosti s farmářem nebo kvalitou jeho produktů. Každý farmář má ve svém profilu hodnocení, které se mu zobrazí a toto uživatelské hodnocení může pro něj představovat přínos v podobě zpětné vazby, která pomůže zlepšit služby zákazníkům, tedy Vám. 

Profily jendnotlivých farmářů najdete buď na mapě, kde se vám po kliknutí na bod v mapě zobrazí profil, nebo přímo na našem tržišti, kde si můžete jednotlivé farmy vyfiltrovat podle druhů.

 

Naši farmáři

4 Obrázky
Josef Treml

Josef Treml

Je tahounem a nejaktivnějším členem naší Farmy. Jeho hlavní činnosti jsou spojené s testováním nových verzí, vymýšlením zlepšováků a uváděním projektu do života a hlavně posouvání ho dál. A jak sám říká „vždyt Farma je moje dítě“ a na jeho přístupu je to znát.


Podobné články

Komentáře