Poznej svého farmáře

Poznej svého farmáře 2018

20. 05. 2018
T

aky vám přijde, že čas nezastavitelně letí? Už je to téměř rok, co jsme zahájili spolupráci s projektem Ministerstva zemědělství „Poznej svého farmáře“ a letos na úspěšnou spolupráci opět navazujeme.

Taky vám přijde, že čas nezastavitelně letí? Už je to téměř rok, co jsme zahájili spolupráci s projektem Ministerstva zemědělství „Poznej svého farmáře“ a letos na úspěšnou spolupráci opět navazujeme. Co to znamená pro vás? Že vám díky našim novinkám na webu a v aplikacích neuniknou akce pro veřejnost, které vám umožní nahlédnout pod pokličku místních farem.

Poznej svého farmáře

Přemýšleli jste někdy o tom, jak to na farmě chodí? Proč do ní tedy nevstoupit otevřenými vrátky a nepřesvědčit se na vlastní oči? Projekt „Poznej svého farmáře“ je sérií poznávacích akcí pro veřejnost, jejichž cílem je spojit malé a střední farmáře s vámi, potencionálními spotřebiteli. Vychutnejte si chuť a vůni regionálních potravin, podívejte se, jak farmáři hospodaří a užijte si zábavný doprovodný program plný hudby, smíchu a pohody. První akce se koná 26. 5. a poslední letošní akce je naplánovaná na 29. 9.

Poznej svého farmáře

Buďte v obraze

Od pondělí 21. 5. vám každý týden představíme farmu, která se tohoto projektu účastní. Brány dokořán budou mít otevřené farmy napříč celou Českou republikou. Pokud přemýšlíte nad tím, kam si udělat výlet, můžete mít velmi rychle jasno. Jak lépe strávit den než v přírodě v doprovodu regionálních potravin, které obohatí váš jídelníček?

Poznejte svého farmáře s Farmou na dlani, nenechte si ujít akci pořádanou ve vašem kraji. 


PS: Nenechte si uniknout žhavé novinky ze světa regionálních produktů! Přihlašte se k odběru jednoho z možný novinek a newsletterů. Více si o novinkách můžete přečíst níže.

Odběr novinek

Hana Knopfová (Copywriter bez hranic)

Hana Knopfová (Copywriter bez hranic)

Co si představíte pod pojmem regionální potraviny? Já jednotlivá písmena, která utvářejí slova. A slova, která dohromady vytvářejí věty. Mým povoláním je zprostředkovat vám pomocí slov chuť, vůni, zážitky i emoce. Díky těm správným slovům dokáži uvařit lákavý pokrm pro duši a otevřít vám brány do světa fantazie. Psaní je mým snem, povoláním i životní cestou. A psát o tom nejlepším, co příroda nabízí? Jedním slovem potěšení.


Podobné články

Komentáře