Novinky

Mikropropagace na Farmě na dlani

23. 01. 2020
M

ilí farmáři, pro zkvalitnění našich služeb bychom chtěli nabídnout další možnost propagace, která ale v tomto případě bude jednorázová.

Farmář tedy nebude muset platit za roční členství jako doposud ale bude mít možnost zaplatit jednorázovou nižší částku za propagaci na platformě Farma na dlani. A to právě v období, kdy se mu to nejvíce hodí.

Máte novinku nebo nový výrobek, který byste chtěli sdílet mezi uživatele, které to opravdu zajímá? Tak právě pro vás je tu naše mikropropagace za 99,- Kč. 

Jak to funguje?

Otevřete si web Farmy na dlani a klikněte na odkaz "Pro farmáře" nebo navštivte přímo tento odkaz. Ve spodní části ceníku v bloku Mikropropagace klikněte na tlačítko "objednat" a vyplňte váš text novinky, odkaz, fakturační údaje a nezapomeňte přidat obrázek. Objednávku odešlete.

My příspěvek po úhradě 99,- Kč zpracujeme a zveřejníme (Sociální sítě – Facebook, Instagram, Twitter, Web, Mobilní aplikace). 

Objednat propagaci!

Josef Treml

Josef Treml

Je tahounem a nejaktivnějším členem naší Farmy. Jeho hlavní činnosti jsou spojené s testováním nových verzí, vymýšlením zlepšováků a uváděním projektu do života a hlavně posouvání ho dál. A jak sám říká „vždyt Farma je moje dítě“ a na jeho přístupu je to znát.


Podobné články

Komentáře