Farmáři

Horseplain s.r.o.

28. 05. 2017
D

nes tu máme něco pro milovníky masa, a to konkrétně zvěřiny. Rádi bychom vám představili rodinnou firmu Horseplain, která se právě na zvěřinu specializuje.

Dnes tu máme něco pro milovníky masa, a to konkrétně zvěřiny. Rádi bychom vám představili rodinnou firmu Horseplain, která se právě na zvěřinu specializuje.

 

Farma Horseplain s.r.o. je mladá a rozvíjející se firma, která se zabývá výkupem a zpracováním ulovené volně žijící zvěře, výhradně z území ČR. K jejím zákazníkům nepatří pouze restaurace a velké společnosti, ale i drobní spotřebitelé. Zvěřina je vykostěná, vakuově zabalená a zamrazená. V hlavní lovecké sezoně, je farma schopna reagovat na speciální přání zákazníků. Jedná se o přizpůsobení velikosti balení nebo speciální úpravu masa, která nemusí být součástí standardního sortimentu (např. kančí kolínka, kančí žebra aj.). V tomto období je tak k dostání maso chlazené a různé zvěřinové speciality v podobě škvarek z divočáka nebo zvěřinových klobás. Ve stálé nabídce najdete maso zvěře jelení, srnčí, dančí a kančí.

 

Určitě navštivte webové stránky www.zverina-horseplain.cz. Na těchto stránkách naleznete kompletní seznam nabízených mas a zajímavé informace o jednotlivých druzích zvěřiny. Objednávat masné výrobky můžete i přes naše tržiště https://trziste.farmanadlani.cz . 

 

Sára Kalivodová

Sára Kalivodová

Sára Kalivodova je studentka farmacie, ale věří, že nejlepším lékem jsou životní optimismus, čistá voda, slunce, vzduch a přírodní produkty. Zajímá se o zdravou výživu a sport. Svými krátkými články seznamuje čtenáře tohoto webu s farmáři a jejich produkty.


Podobné články

Komentáře