Novinky

Dvě nové příchutě do vašich mléčných výrobků od značky FRUJO

20. 11. 2020
C

o vaše mléčné produkty dokáže zaručeně odlišit od konkurence a přilákat nové zákazníky, kteří nedají dopustit na produkt z vaší farmy? Možná už tušíte, že správnou odpovědí jsou příchutě, díky kterým vaše výrobky půjdou na odbyt. Objevte se značkou Frujo, která nabízí ovocné i neovocné komponenty do farmářských mléčných produktů.

TIP: Medová novinka

Jaká chuť a vůně je s Vánocemi a svátečním obdobím spojena více než chuť medových perníčků? Touto příchutí medového perníku můžete nově své produkty obohatit i vy, a dopřát tak svým zákazníkům něco speciálního.

Ovocné komponenty

Ať už dávají vaši zákazníci přednost příchuti jablek, hrušek nebo třeba exotického ovoce, s ovocnými komponenty Frujo si každý přijde na své. Firma na výrobu ovocných komponent používá více než 2500 surovin a dokáže přizpůsobit chutě i vůně vašim představám. Komponenty navíc vyrábí v konvenční i BIO kvalitě a v jejím sortimentu najdete také produkty s vysokým obsahem ovoce, bez přidaného cukru nebo aromat.  

TIP: Ovocná novinka s vitamínem D

Zvláště v chladných podzimních a zimních měsících je důležité posilovat imunitu. Spojte příjemné s užitečným a nabídněte svým zákazníkům produkty s příchutí jahody a šípku s obsahem vitamínu D, který má skvělý vliv na naše zdraví. 

Prohlédněte si širokou nabídku značky FRUJO a potěšte své zákazníky příchutěmi, ke kterým se budou rádi vracet. 

FRUJO.CZ !

1 Obrázek

Podobné články

Komentáře