Farmáři

Obohaťte své mléčné produkty o skvělé příchutě s firmou Frujo

29. 04. 2018
U

ž jen dvě jednoduché otázky vám napoví, zda je firma FRUJO tou pravou pro vás. Začněme hned tou první. Jste farmářem a nabízíte mléčné výrobky? A chcete jim dodat nezaměnitelnou chuť?

Už jen dvě jednoduché otázky vám napoví, zda je firma FRUJO tou pravou pro vás. Začněme hned tou první. Jste farmářem a nabízíte mléčné výrobky? A chcete jim dodat nezaměnitelnou chuť? Pak vás jistě zaujmou komponenty pro mlékařský průmysl v praktickém balení, v podobě plastového kyblíku s ochrannou atmosférou, které splňuje přísné hygienické podmínky. Sedm konvenčních a šest BIO příchutí už čeká na vaše zákazníky. Dopřejete jim produkty, které budou rozmazlovat jejich chuťové pohárky.

 

Seznamte se s firmou FRUJO

Firma, která obohacuje mlékárenský průmysl? Firma FRUJO a.s., jež je od roku 1990 tradičním českým výrobcem ovocných, neovocných a zeleninových produktů. Firma, jejíž produkty se můžou od roku 2006 pochlubit certifikací BIO. Firma, díky níž mohou malé a střední firmy dosáhnout na příchutě, které byly doposud dostupné jen velkým mlékárnám.

 

7 konvenčních příchutí

Recept na spokojené zákazníky? Sedm konvenčních příchutí. Dáte přednost těm ovocným a dodáte svým produktům příchuť jahody, borůvky, maliny, meruňky a višně? Nebo sáhnete po oblíbených příchutích čokoláda a vanilka? Všechny se pyšní nálepkou „čistá etiketa“, která zaručuje snížený počet přídavných látek, a 35% až 45% ovocný podíl. Zároveň příchutě neobsahují glukózo-fruktózový sirup a regulátory kyselosti a jsou založeny na přírodních aromatech.

 

6 BIO příchutí

I náročnější zákazníky uspokojíte za pomocí šesti BIO příchutí, založených pouze na ovocném základu, který činí stejně jako u konvenčních příchutí 35 až 45 %. Z jakých příchutí můžete vybírat? Na výběr je jahoda, malina, borůvka, višeň, broskev-maracuja a vanilka Bourbon.

Povyšte své mléčné produkty a dejte svým zákazníkům to, co chtějí díky firmě FRUJO.

 Přejít na web FRUJO

 

3 Obrázky
Sponzorovaný příspěvek

Sponzorovaný příspěvek

Tento článek je sponzorovaným PR článkem. Máte také zájem o tento druh zviditelnění vaší farmy? Prohlédněte si možnosti propagace na této stránce.


Podobné články

Komentáře