Aplikace

Představení tržiště na dlani

05. 10. 2016
M

ám opravdu radost, že vám dnes mohu představit novinku, která nám na farmě přibyla. Řeč je o zbrusu novém tržišti. Můžete zde nakupovat farmářské výrobky, prodávat své vlastní výrobky a prohlíže si jednotlivé farmáře.

Mám opravdu radost, že vám dnes mohu představit novinku, která nám na farmě přibyla. Řeč je o zbrusu novém tržišti. Můžete zde nakupovat farmářské výrobky, prodávat své vlastní výrobky a prohlíže si jednotlivé farmáře.

 

 trziste

 

Spolu s tržištěm jsme přidali dvě nové kategorie "Domací přebytky" a "Kamenné prodejny". První zmiňovaná je speciální kategorie pro všechny z vás, kteří by rádi nabízeli svoje domácí produkty, ale nabízené množství není zas tak velké, aby pokrylo celeroční objednávky. Registrovat se tak může maminka na mateřské, která vaří marmelády, nebo důchodce, který zavařuje kompoty. Pro start na tržišti není stanovený žádný objemový limit produktů, kvantity či objednávek. Mějte však na paměti, že lživé, nekvalitní či jinak závadné výrobce / produkty budeme mazat tak, jak je stanoveno v našem právním ujednání.

Co tedy obsahuje?

  1. Tržiště - záložka zobrazuje posledních 9 přidaných produktů registrovaných farmářů. Pomocí filtru si zobrazíte kategorii farmářů, které zajímá právě vás.
  2. Novinky - zajímají vás novinky z farem? Potom bude záložka Novinky právě pro vás. Přehledné zobrazení nejnovějšcíh informací od farmářů si zamilujete.

  3. Mapa farmářů - každý registrovaný farmář, je automaticky dostupný nejenom z našich aplikací a webu, ale také přímo na tržišti. Navíc má každá farmář svůj profil, který obsahuje informace přímo o něm, vlastní "obchod", novinky a mapu.

  4. Administrace profilu - je místo, kde si farmář spravuje svoje farmy, zveřejňuje novinky a přidává sortiment zboží do svého obchodu. Registrovaný uživatel zjišťuje stavy svých objednávek...


Jak jste se už mohli na našem webu dočíst, používání aplikace, tak webu i tržiště je zcela zdarma. A to platí jak pro uživatele, tak pro farmáře / přebytkáře. Využijte tedy možnosti prodávat svoje produkty, vytvářet si základnu zákazníků a budovat povědomí právě o vás. Koncept prodeje na tržišti vychází z tzv. "Prodejete ze dvora". Více informací naleznete např. v těchto článcích:

Prodej ze dvora I.
Prodej ze dvora II.

 Pro přehlednost jsme pro vás připravili podrobnou nápovědu jak tržiště na webu používat.

Možná se někomu bude hodit video - návod, jak se do aplikace registrovat:

Přes web
Přes aplikaci

Nově můžete nakupovat a spravovat svůj eshop přes iOS mobilní aplikaci. Níže obrázky přímo z appky.

Tak hurá na tržiště!

5 Obrázků
Josef Treml

Josef Treml

Je tahounem a nejaktivnějším členem naší Farmy. Jeho hlavní činnosti jsou spojené s testováním nových verzí, vymýšlením zlepšováků a uváděním projektu do života a hlavně posouvání ho dál. A jak sám říká „vždyt Farma je moje dítě“ a na jeho přístupu je to znát.


Podobné články

Komentáře