Partneři

Tyto novinky značky Frujo si vaši zákazníci zaručeně vychutnají

31. 05. 2019
V

stupte ze značkou Frujo otevřenou bránou do světa chutí. Do světa, z něhož nebudete chtít jen tak odejít. Získá si vás totiž svou bohatou nabídkou příchutí, díky nimž vaše mléčné výrobky vyniknou. Chcete svým zákazníkům nabídnout něco nového? Toužíte rozvíjet svůj potenciál? Pak je tento článek o značce Frujo a jejich novinkách tím pravým pro vás.

Několik slov pro připomenutí

O značce Frujo jsme psali již dříve, protože ale rozhodně neusíná na vavřínech, opět se má s vámi o co podělit. Tato česká značka patří k významným výrobcům potravinářských komponentů téměř 30 let. Slovo tradice jí proto rozhodně není cizí. A jaká je její nabídka? Kromě populárních ovocných komponentů farmářům dodává také zeleninové komponenty, neovocné komponenty, práškové směsi a BIO produkty.

Ovocné komponenty

Ovocné komponenty, které si zaslouží jen komplimenty. I tak by se daly nazvat ovocné komponenty značky Frujo, které jsou vyrobeny z pečlivě vybraných surovin od ověřených dodavatelů. Na jejich výrobu se v současnosti používá více než 2500 surovin, takže jsou jejich příchutě, barvy i vůně téměř neomezené a odvíjejí se od vašich představ. A kde všude se ovocné komponenty používají? Nejen v mlékárenském průmyslu, ale také v cukrářském a pekařském průmyslu a v neposlední řadě v průmyslu zmrzlin a mražených smetanových krémů. 

Léto s chutí svěžesti

K létu neodmyslitelně patří svěžest. A svěžest? Ta je nedílně spojená s vůní a chutí citrusů. Není proto divu, že Frujo jako letní edici představilo novinku v podobě Mixu citrusů, v níž najdete citron, pomeranč a mandarinku. Tato letní specialita je k dostání v 3,5 kg balení.

Rozšířené příchutě jogurtů a nápoje

Pozornost si bezesporu zaslouží také rozšířené příchutě jogurtů a nápojů. Jogurty i nápoje můžete obohatit o příchuť brusinky a lesní směsi

Kombinace mléčných produktů a ovocných komponentů nemůže dopadnout jinak než skvěle.

Vsaďte na ni i Vy!

 

 

1 Obrázek

Podobné články

Komentáře