Farmáři

Koření od Davídka

13. 05. 2018
S

polečnost Davídkovo koření tvoří tým mladých lidí, kteří rádi vaří, bylinkaří a komunikují s lidmi.

Společnost Davídkovo koření tvoří tým mladých lidí, kteří rádi vaří, bylinkaří a komunikují s lidmi.

Žijeme sice v přetechnizované a přechemizované době, ale farma Koření od Davídka je krásnou ukázkou zdravé cesty k vaření a používaní kořenících směsí bez soli a dalších konzervantů. Tento fakt zaznamenáte již při po prvním soustu. Díky silnější a intenzivnější chuti pokrmů je prožitek z jídla dokonalejší. Koření od Davídka je určeno všem, kteří vyznávají zdravý životní styl a chtějí vařit chutně z voňavého koření. Bez problémů mohou koření používat i děti, senioři, alergici, astmatici, diabetici nebo celiaci. A v čem tedy tkví jedinečnost Davídkova koření? V žádném z nabízených produktů nenajdete ani špetku čehokoliv bílého, krystalického, tedy žádnou sůl, glutamát nebo chemické konzervanty. Jedinečnost je ale samozřejmě podmíněna i kvalitními surovinami, které se zpracovávají těsně před mícháním. Tím je zaručena čerstvost obsahu každého sáčku. Věřte, že i přes sáček vám koření provoní celou kuchyň. Farma nabízí velké množství kořenících směsí a stále připravuje další. Koření zakoupíte po celé České republice na farmářských trzích, dále na jarmarcích, veletrzích i hradech.

 

Více o možnostech nákupu, seznam kořenících směsí, recepty a zajímavé informace najdete na webových stránkách www.korenioddavidka.cz .

 

Sára Kalivodová

Sára Kalivodová

Sára Kalivodova je studentka farmacie, ale věří, že nejlepším lékem jsou životní optimismus, čistá voda, slunce, vzduch a přírodní produkty. Zajímá se o zdravou výživu a sport. Svými krátkými články seznamuje čtenáře tohoto webu s farmáři a jejich produkty.


Podobné články

Komentáře