Farmáři

Bioapetit s.r.o.

27. 11. 2016
B

rňáci, už jste slyšeli o rodinné firmě Bioapetit s.r.o.? A víte, že se nejedná pouze o prodejnu se zdravou výživou, ale také o firmu, která jako první a jediná přivezla do Brna Pí-vodu?

Brňáci, už jste slyšeli o rodinné firmě Bioapetit s.r.o.? A víte, že se nejedná pouze o prodejnu se zdravou výživou, ale také o firmu, která jako první a jediná přivezla do Brna Pí-vodu?

V roce 2007 byla v Brně, Husovicích založena firma Bioapetit s.r.o. O pár let později začala firma provozovat také stáčírnu upravené a harmonizované vody. Již od začátku svého působení se majitelé snažili šířit informace o Pí-vodě a celkově o závažnosti dodržování pravidelného pitného režimu. Možná o Pí- produktech slyšíte poprvé. Výdobytky moderní společnosti a především člověk jako takový vědomě či nevědomě přispívají k disharmonii, která se následně odráží i v dnešním stavu vody. Pí-voda je jednou z věcí, která představuje jeden ze způsobů jak navrátit tuto situaci do původního stavu. Nejde však pouze o výrobu chemicky a mikrobiologicky nejčistší vodu, ale především o navrácení harmonie. „Harmonická“ voda se v dnešní době nachází už jen v mateřské plodové vodě, v semenech apod. Starodávné zkušenosti starých Sumerů ve spojení s poznatky z oblasti informačních technologií Japonci vytvořili technologické zařízení, které napodobuje procesy v zemském nitru. Díky nim je možné vrátit vodě její původní hodnotu. Pí-voda je však jeden z mála výrobků, které farma nabízí. Kromě širokého sortimentu zdravé výživy farma nabízí dále BIO maso, valašské jehněčí, krůtí maso, drůbež z farmy, ryby z Pohořelic, uzeniny bez dusitanů, kvalitní uzeninu, BIO zeleninu, BIO mléčné výrobky, trvanlivé sýry, medy, medovník, oleje, víno, BIO vajíčka a další výrobky v BIO kvalitě. Všechny výrobky je také možné zakoupit prostřednictvím e-shopu.

Na webových stránkách www.bioapetit.cz se dozvíte více o Pí-produktech, najdete tu také zajímavé recepty pro přípravu raw pokrmů a určitě celou řadu potravin, které stojí minimálně za ochutnání.

 

Sára Kalivodová

Sára Kalivodová

Sára Kalivodova je studentka farmacie, ale věří, že nejlepším lékem jsou životní optimismus, čistá voda, slunce, vzduch a přírodní produkty. Zajímá se o zdravou výživu a sport. Svými krátkými články seznamuje čtenáře tohoto webu s farmáři a jejich produkty.


Podobné články

Komentáře