Příběhy farmářů

Hradecké delikatesy aneb chuť rozplývající se na jazyku

12. 01. 2019
P

okud jste ještě nepoznali chuť, na níž vzniká závislost, měli byste okusit produkty nesoucí jméno Hradecké delikatesy. Čeká na vás totiž zážitek v každém soustu i doušku. Ať už dáváte přednost zelenině naložené v oleji, zavařeninám a marmeládám, olejům či ovocným a bylinným sirupům, přijdete si na své. Jste připraveni objevit svět ručně a s láskou vyrobených delikates? Vstupte do něj otevřenými dveřmi.

Zrozeny v Hradci, vyrobeny srdcem

Hradecké delikatesy byly světu poprvé představeny v roce 2010. A dnes dělají radost a roztančují chuťové pohárky nejen v Hradci Králové, tedy v místě svého „rodiště“, ale díky přehlednému e-shopu na webu hradeckedelikatesy.cz také po celé České republice.

Zdraví, které chutná a baví

A čím že vás Hradecké delikatesy přesvědčí o tom, že je ten pravý čaj je ochutnat? Při jejich výrobě je kladený velký důraz na kvalitu a chuťovou vyváženost. Produkty jsou vyrobeny z těch nejlepších darů přírody, bez zbytečné chemie. Za vznikem delikates stojí nejen zlaté české ruce a potřebná péče a láska, ale také originální receptury s vhodnou kombinací bylinek a koření, která je zárukou dokonalé souhry chuti a zdraví.

hradecke_delikatesy


Tradiční produkt, jedinečná chuť

Říkáte si, že vás na chuti jahodové marmelády nebo bezového sirupu nemůže nic překvapit? Hradecké delikatesy slibují vlastní pojetí výsledné chuti. Jistě oceníte například zavařeniny bez přidaného cukru, které jsou netradičně slazeny rozinkami, nebo oblíbená pesta a sušená rajčata

Chutný dárek

Hradecké delikatesy jsou také skvělým tipem na dárek pro milovníky poctivých českých produktů. Díky možnosti zakoupení ekologické dárkové krabičky přímo na webu vám dokonce odpadnou starosti s balením dárku. Kromě e-shopu můžete produkty zakoupit také v jednom z mnoha obchodů v České republice i na Slovensku.

Navštívit Hradecké delikatesy!

4 Obrázky
Hana Knopfová (Copywriter bez hranic)

Hana Knopfová (Copywriter bez hranic)

Co si představíte pod pojmem regionální potraviny? Já jednotlivá písmena, která utvářejí slova. A slova, která dohromady vytvářejí věty. Mým povoláním je zprostředkovat vám pomocí slov chuť, vůni, zážitky i emoce. Díky těm správným slovům dokáži uvařit lákavý pokrm pro duši a otevřít vám brány do světa fantazie. Psaní je mým snem, povoláním i životní cestou. A psát o tom nejlepším, co příroda nabízí? Jedním slovem potěšení.


Podobné články

Komentáře