Farmáři

S jakými novinkami přichází FRUJO? Jen s těmi šťavnatými!

25. 10. 2019
N

abídka značky FRUJO, která se zabývá výrobou komponentů pro mlékárenský průmysl, zaujme především farmáře, jenž chtějí svým mléčným produktům dodat výjimečnou chuť. Komponenty pro mlékárenský průmysl se doposud skládaly z osmi konvenčních a šesti BIO příchutí. V nabídce nechybí například příchuť vanilka nebo jahoda a borůvka. A co se změnilo? Nabídka příchutí se rozrostla o nové a firma světu představila také nový e-shop. Pojďme se na novinky podívat blíže.

Nefalšovaná chuť Vánoc

Vánoce, jeden z nejkrásnějších svátků v roce, si zaslouží něco jedinečného, nemyslíte? Firma FRUJO si to rozhodně myslí, a proto všem farmářům, kteří rádi hýčkají jazýčky svých zákazníků, nabízí vánoční limitovanou edici příchutí jablko-rozinka-skořice, která zaručeně sklidí úspěch.

Rozšíření příchutí jogurty a nápoje

Firma nezahálela, ani co se týče rozšíření příchutí jogurtů. Jaké budou? Nově můžete svůj sortiment jogurtů obohatit o brusinku a lesní směs. Nemusíte se bát, ani nápoje nepřijdou zkrátka. I je čeká rozšíření o příchuť borůvku a lesní směs. A chuť novinek? Nepřekonatelná.

Už máte novinky v košíku?

Nemůže být pochyb o tom, že firma, založená již v roce 1990, drží krok s dobou. Svým zákazníkům se totiž rozhodla maximálně zpříjemnit objednávky tím, že na webu představila přehledný e-shop, na kterém můžou produkty jednoduše nakoupit.

Sečteno podtrženo

Proč nepřehlédnout nabídku značky FRUJO, pokud nabízíte mléčné výrobky? Protože právě ona zná tajný recept na to, jak posunout vaše produkty na vyšší úroveň a dopřát svým zákazníkům kvalitu v podobě pečlivě vybraných surovin, vysokého podílu ovocné složky i bohaté nabídky.

V nabídce značky FRUJO najdete kromě ovocných a neovocných komponentů také zeleninové komponenty, práškové směsi, BIO příchutě, emulze, báze a koncentráty. Ponořte se do světa chutí.

Svět chutí FRUJO! 

1 Obrázek

Podobné články

Komentáře