Novinky

Akcelerátor VŠEM

16. 04. 2018
M

áme velkou radost! Farma na dlani vstoupila do letošního ročníku Akcelerátoru Vysoké školy ekonomie managementu v Praze. Je to poprvé co se náš tým účastní akce tohoto typu a my věříme že nás to posune o pěkný kus dál.   

Máme velkou radost! Farma na dlani vstoupila do letošního ročníku Akcelerátoru Vysoké školy ekonomie managementu v Praze. Je to poprvé co se náš tým účastní akce tohoto typu a my věříme že nás to posune o pěkný kus dál.

Díky účasti v přažském akcelerátoru VŠEM se nám ale i Vám, našim farmářům, otevírají nové příležitosti jak se zvidítelnit a být zase o něco blíže zákazníkům. Farma na dlani tím získává také zázemí, mentoring zkušených podnikatelů, marketingové nástroje a publicitu, která bude ku prospěchu hlavně vám našim farmářům.

Od účasti v akcelerátoru si slibujeme zviditelnění, nastavení jasné vize projektu a také vytvoření funkčního modelu, který nám umožní platformu dále rozvíjet. O všech novinkách, které se v průběhu akcelerace dozvíme, vás budeme průběžně informovat. Tak nám držte palce!


Podobné články

Komentáře