Farmáři

KING OLEJE lisovna Vodňany

15. 04. 2018
D

nešní článek věnujeme jihočeské výrobně olejů. Jedná se o panenské rostlinné oleje, které se lisují za studena a mají celou řadu možností využití. Tyto oleje představují skvělou chuť, zdraví a krásu.

Dnešní článek věnujeme jihočeské výrobně olejů. Jedná se o panenské rostlinné oleje, které se lisují za studena a mají celou řadu možností využití. Tyto oleje představují skvělou chuť, zdraví a krásu.

 

Panenské oleje jsou bohatým a dostupným zdrojem energie a živin. Firma KING je získává výlučně mechanickým lisováním při teplotě maximálně 40 °C a bez použití jakýchkoliv chemických látek. Při výrobě je samozřejmě kladen velký důraz na výběr surovin, výběr lokality jejich původu, skladování a šetrné zpracování. Oleje jsou čištěny přirozenou sedimentací, což jim zajišťuje právě maximální obsah výživově hodnotných látek, vitamínů, minerálů, bioaktivních látek, stopových prvků a esenciálních mastných kyselin. Takto vyráběné panenské oleje jsou velice lahodné a vynikají specifickou chutí. Lze je využít jak ve studené, tak i v teplé kuchyni. Jistě je oceníte při přípravě salátů, pomazánek, masa, moučníků, při smažení. Můžete je ale také konzumovat denně jako lék na lžičce nebo aplikovat na bolavá místa na těle. Při pravidelném užívání mohou posílit imunitu, dodávat energii, zlepšovat paměť, chránit proti rakovině a infarktu, detoxikovat a zlepšovat stav mnoha orgánů. Oleje se získávají z několika druhů rostlin. V nabídce najdete např. makový, slunečnicový, řepkový, hořčičný, kmínový olej nebo olej z lískových ořechů.

 

Oleje lze objednat přímo na webových stránkách, na kterých najdete i mnoho dalších zajímavých informací. Odkaz? www.olejezastudena.cz .


PS: Nenechte si uniknout žhavé novinky ze světa regionálních produktů! Přihlašte se k odběru jednoho z možný novinek a newsletterů. Více si o novinkách můžete přečíst níže.

Odběr novinek

 

Sára Kalivodová

Sára Kalivodová

Sára Kalivodova je studentka farmacie, ale věří, že nejlepším lékem jsou životní optimismus, čistá voda, slunce, vzduch a přírodní produkty. Zajímá se o zdravou výživu a sport. Svými krátkými články seznamuje čtenáře tohoto webu s farmáři a jejich produkty.


Podobné články

Komentáře