Farmáři

Zelenka, s.r.o.

26. 07. 2016
S

polečnost Zelenka s.r.o. se řadí mezi největší domácí chovatele krůt a krocanů. Krůty jsou zpracovávány v novém moderním provozu v Židlochovicích u Brna a distribuovány přímo ke zpracovatelům, prodejcům a spotřebitelům po celé České republice.

Společnost Zelenka s.r.o. se řadí mezi největší domácí chovatele krůt a krocanů. Krůty jsou zpracovávány v novém moderním provozu v Židlochovicích u Brna a distribuovány přímo ke zpracovatelům, prodejcům a spotřebitelům po celé České republice.

Farma Zelenka s.r.o. funguje již od roku 1994. Díky specializaci na odchov a výkrm krůt, zpracování a prodej krůtího i kuřecího masa, investicím do moderních technologií a vědeckému přístupu k problematice se řadí mezi nejvýznamnější podniky ve svém oboru, a to nejen na území České republiky. Společnost Zelenka s.r.o. prosazuje jasné a jednoduché hodnoty, mezi které patří kvalita, důvěra, inovace a servis. V současné době vyprodukuje společnost celkem 250 000 živých krůt a krocanů ročně, což odpovídá zhruba 3000 tun krůtího masa. Krůtí i krocaní maso se na rozdíl od kuřecího vyznačuje větší jemností a zralostí. Je zdravé a ideální pro dietní kuchyni. Krůtí prsní svalovina obsahuje 23% bílkovin, nejvíc ze všech druhů masa.

Více informací o prodeji a cenách masa naleznete na webových stránkách www.krocan.cz . Můžete si zde přečíst i rady pro chovatele.

Sára Kalivodová

Sára Kalivodová

Sára Kalivodova je studentka farmacie, ale věří, že nejlepším lékem jsou životní optimismus, čistá voda, slunce, vzduch a přírodní produkty. Zajímá se o zdravou výživu a sport. Svými krátkými články seznamuje čtenáře tohoto webu s farmáři a jejich produkty.


Podobné články

Komentáře