Partneři

MakyŠmaky

01. 11. 2016
N

edávno jsme vám na těchto stránkách představili autorku projektu Faktyovýživě.sk, která bude přispívat svými články na náš blog. To ale není zdaleka jediná novinka, se kterou se můžete na Farmě na dlani setkat. Nově jsme navázali spolupráci také s Markétou, autorkou projektu MakyŠmaky.

Nedávno jsme vám na těchto stránkách představili autorku projektu Faktyovýživě.sk, která bude přispívat svými články na náš blog. To ale není zdaleka jediná novinka, se kterou se můžete na Farmě na dlani setkat. Nově jsme navázali spolupráci také s Markétou, autorkou projektu MakyŠmaky.

Markéta pochází ze západních Čech a právě úspěšně dokončila studium na vysoké škole. Co je její největší vášní? Zkuste hádat. Jak už samotný název projektu i nadpis článku napovídá, jedná se právě o vaření. Vaření se Maky věnuje už od dětství. Často vymýšlí vlastní recepty, ale nechává se také inspirovat recepty jiných kuchařů. Jejím cílem je pokaždé dosažení nezaměnitelné kombinace chutí, vůní a barev. Baví ji objevovat kouzla zahraničních kuchyní a zkoušet netradiční recepty. A největší radostí je pro ni vidět, jak jejím nejbližším chutná. Protože náš projekt se točí kolem regionálních potravin a farmářských produktů, neměli by tu asi chybět ani recepty. A tak jsme se rozhodli Markétin projekt podpořit. Každý týden se tedy můžete těšit na nový recept.

Markétin projekt můžete sledovat přes náš YouTube kanál přímo. Klikněte na odběr a nenechte si ujít ani jeden recept. A rozhodně sledujte novinky na Farmě na dlani, ať jste v obraze. Připravte si zástěry a vařečky, bude to stát za to!

Sára Kalivodová

Sára Kalivodová

Sára Kalivodova je studentka farmacie, ale věří, že nejlepším lékem jsou životní optimismus, čistá voda, slunce, vzduch a přírodní produkty. Zajímá se o zdravou výživu a sport. Svými krátkými články seznamuje čtenáře tohoto webu s farmáři a jejich produkty.


Podobné články

Komentáře