Příběhy farmářů

Zahradnictví Weiss

10. 12. 2017
V

íte, co mají společného čerstvé provoněné bylinky, dřeviny, rostliny na živý plot, květiny, drobné ovoce i kvalitní zahradnické služby?

Vaše zahrada rozkvete se zahradnictvím Weiss

Víte, co mají společného čerstvé provoněné bylinky, dřeviny, rostliny na živý plot, květiny, drobné ovoce i kvalitní zahradnické služby? Zahradnictví Weiss Jan a Matěj je správnou odpovědí. Se zahradnictvím, které nabízí bohatý sortiment rostlin, i služeb snadno vdechnete své zahradě život a barvy.  

Vše pro vaši zahradu

Co to slyšíme? Ptáte se, kde tento zahrádkářský ráj najdete? I na to známe odpověď! Vlastně rovnou dvě, snadno můžete nakoupit na přehledném e-shopu nebo rovnou osobně navštívit prodejnu v Oticích. Že už se nemůžete dočkat prvních jarních květin? Vneste do zimy kousek slunce a vyberte si sazeničky třeba ještě dnes.

Po čem každá zahrada touží?

Pokud jste majitelé zahrady, asi už jste zjistili, že je to náročná společnice, která si potrpí na svém vzhledu. Neobejde se proto bez barevných květin, oblíbených dřevin a travin, které jí přidají na kráse. Své o tom ví i Zahradnictví Weiss Jan a Matěj, proto nabízí tak široký sortiment, včetně hnojiv i dárkových poukazů, které jsou skvělým tipem na vánoční dárek.

Nemáte čas na zahradu? Nevadí!

Zmáhá vás péče o zahradu, ale toužíte po tom, aby byla stále krásná? Využijte celoroční údržby zahrad nebo výsadby, kterou Zahradnictví Weiss Jan a Matěj nabízí.  Pokud zahradu nemáte, ale přesto se chcete radovat z čerstvých rostlin a bylinek, můžete si zakoupit také praktickou mobilní zahrádku, která vnese kus přírody i do města.

 

Chci, aby má zahrada kvetla!

 

 

Sponzorovaný příspěvek

Sponzorovaný příspěvek

Tento článek je sponzorovaným PR článkem. Máte také zájem o tento druh zviditelnění vaší farmy? Prohlédněte si možnosti propagace na této stránce.


Podobné články

Komentáře