Farmáři

Zahradnictví Vedrovice

17. 04. 2016
N

a základě dlouholeté rodinné tradice byla počátkem devadesátých let minulého století obnovena zahradnická firma Zahradnictví Vedrovice Kopetka Jan. A co všechno toto jihomoravské zahradnictví nabízí?

Na základě dlouholeté rodinné tradice byla počátkem devadesátých let minulého století obnovena zahradnická firma Zahradnictví Vedrovice Kopetka Jan. A co všechno toto jihomoravské zahradnictví nabízí?

Nejdříve se firma soustředila spíše na produkci zeleniny a ovoce, ale postupem času došlo k rozšíření sortimentu a v současné době je v nabídce také široký sortiment balkónových květin, letniček, dvouletek, keřů, dřevin a vřesovištních rostlin. Farma odebírá mladé rostlinky od renomovaných zahradnických firem a o vynikajícím zdravotním stavu sazenic vypovídá rostlinolékařský pas. Dále jsou v nabídce osvědčená, firmou vyzkoušená hnojiva, pěstební nádoby, substráty a další doplňkový sortiment. A ten, komu by se nechtěly špinit ruce, jistě uvítá i možnost objednání nebo zakoupení již předpěstované a osázené závěsné nádoby. V současné době můžete zahradnické výrobky zakoupit ve dvou prodejnách, a to přímo ve Vedrovicích nebo Olbramovicích. Firma má i vlastní e-shop.

Je tu jaro a přichází ten správný čas zasadit nějaké rostlinky, tak koukněte na webové stránky www.zahradnictvivedrovice.cz a třeba Vás něco zaujme, či inspiruje.

Sára Kalivodová

Sára Kalivodová

Sára Kalivodova je studentka farmacie, ale věří, že nejlepším lékem jsou životní optimismus, čistá voda, slunce, vzduch a přírodní produkty. Zajímá se o zdravou výživu a sport. Svými krátkými články seznamuje čtenáře tohoto webu s farmáři a jejich produkty.


Podobné články

Komentáře