Novinky

Taška k nakousnutí

05. 01. 2018
U

ž jste poodhalili všechny přednosti Farmy na dlani? Užíváte si naplno kvalitní potraviny českých farmářů? 

Už jste poodhalili všechny přednosti Farmy na dlani? Užíváte si naplno kvalitní potraviny českých farmářů? Staráme se o to, abyste měli vždy nejnovější zprávy ze světa farmářských produktů. A na oznámení jedné zprávy jsme se obzvlášť těšili. Nově jsme totiž pro vás připravili tašku šetrnou k životnímu prostředí, kterou najdete na našem profilu na tržišti.

 

Taška k nakousnutí

Pokud přemýšlíte nad tím, v čem si odnést regionální potraviny, dlouho už přemýšlet nemusíte. Rozlučte se s neekologickými a nevzhlednými taškami a hrdě si odneste nákup v naší plátěné tašce. V čem je lepší? Je učiněný silák! Dvě dýně, kilo rajčat, pytel jablek? Žádný problém! Šetřit přírodu můžete i drobnostmi a věřte, že se taška Farmy na dlani i s těžkým nákupem ponese skoro sama.

 Chci tašku!

 

Hana Knopfová (Copywriter bez hranic)

Hana Knopfová (Copywriter bez hranic)

Co si představíte pod pojmem regionální potraviny? Já jednotlivá písmena, která utvářejí slova. A slova, která dohromady vytvářejí věty. Mým povoláním je zprostředkovat vám pomocí slov chuť, vůni, zážitky i emoce. Díky těm správným slovům dokáži uvařit lákavý pokrm pro duši a otevřít vám brány do světa fantazie. Psaní je mým snem, povoláním i životní cestou. A psát o tom nejlepším, co příroda nabízí? Jedním slovem potěšení.


Podobné články

Komentáře