Farmáři

Sušené maso HABANSON

11. 03. 2018
V

 Tymákově u Plzně sídlí česká farma, která vyrábí originální Tymákovské sušené maso. Pokud patříte mezi milovníky sušeného masa nebo už nějakou chvíli zvažujete, že takové maso ochutnáte, máme pro vás dobrou zprávu. Dokážeme ho vyrobit i v Česku.

V Tymákově u Plzně sídlí česká farma, která vyrábí originální Tymákovské sušené maso. Pokud patříte mezi milovníky sušeného masa nebo už nějakou chvíli zvažujete, že takové maso ochutnáte, máme pro vás dobrou zprávu. Dokážeme ho vyrobit i v Česku.

A jak se vlastně zrodil HABANSON? Dva kamarádi Pavel Halla a Martin Přibáň dostali při dobrodružné cestě po Islandu obrovský hlad. Naštěstí sebou měli sušené maso z domova, a tak je napadlo, po návratu domů, zkusit sušené maso vyrábět a ne jen dovážet nebo přebalovat. Byla to obrovská výzva, ale díky spojení tradiční metody sušení masa s moderní technologií byla delikatesa na světě. Surovinou pro výrobu Tymákovského sušeného masa je maso od českých dodavatelů. V nabídce je pět příchutí vepřového a pět hovězího masa, například jemně solené, pálivé a jiné speciální příchutě. Jedná se o ideální delikatesu bohatou na bílkoviny a kvalitní energii. Touto pochoutkou zaručeně překvapíte při posezení s přáteli nebo ji využijete jako plnohodnotné jídlo například na turistické výpravě. Výrobky jsou bez umělých barviv, konzervantů a přirozeně bezlepkové.

Maso můžete zakoupit přímo přes e-shop nebo v několika prodejnách, jejichž seznam najdete na webových stránkách farmy.

Více informací na https://habanson.cz .


PS: Nenechte si uniknout žhavé novinky ze světa regionálních produktů! Přihlašte se k odběru jednoho z možný novinek a newsletterů. Více si o novinkách můžete přečíst níže.

Odběr novinek

 

Sára Kalivodová

Sára Kalivodová

Sára Kalivodova je studentka farmacie, ale věří, že nejlepším lékem jsou životní optimismus, čistá voda, slunce, vzduch a přírodní produkty. Zajímá se o zdravou výživu a sport. Svými krátkými články seznamuje čtenáře tohoto webu s farmáři a jejich produkty.


Podobné články

Komentáře