Farmáři

Rodinné včelařství Ratajovi

30. 04. 2017
M

edu není nikdy dost. Troufnu si tvrdit, že med lze považovat za takové české tekuté zlato. Proto v dnešním článku představím další včelařskou farmu, tentokrát z jižních Čech.

Medu není nikdy dost. Troufnu si tvrdit, že med lze považovat za takové české tekuté zlato. Proto v dnešním článku představím další včelařskou farmu, tentokrát z jižních Čech.

Ratajovi chovají včely od roku 2000. Rodinná farma se nachází v Mirkovicích. U svého medu zaručují Ratajovi vysokou kvalitu, neporušenost všech biologicky aktivních látek, tedy enzymů, vitamínů a minerálů. Víte, proč je vhodné užívat ke slazení raději med než cukr? Lidské tělo musí cukr nejprve rozštěpit na glukózu a fruktózu a právě během štěpení se z těla odebírají minerály a vitamíny. Med umí člověk využít i bez štěpení. Med je přírodní produkt. Cukr je vyráběn průmyslově a ve většině případů s použitím chemických látek. Med od Ratajů lze pohodlně objednat z domova. V oblasti Českého Krumlova a Velešína farma nabízí dokonce dopravu zdarma. V ostatních případech Vám bude med zaslán poštou. Nabídka se odvíjí od aktuálních zásob farmy.

 

Na webových stránkách www.jihocesky-med.cz najdete aktuální sortiment, recepty a více informací ohledně farmy a objednávání.

Sára Kalivodová

Sára Kalivodová

Sára Kalivodova je studentka farmacie, ale věří, že nejlepším lékem jsou životní optimismus, čistá voda, slunce, vzduch a přírodní produkty. Zajímá se o zdravou výživu a sport. Svými krátkými články seznamuje čtenáře tohoto webu s farmáři a jejich produkty.


Podobné články

Komentáře