Novinky

Aktualizace aplikace

05. 05. 2017
O

d dnešního dne musejí všichni stávájící uživatelé aktualizovat aplikaci na novou verzi. Do pěti dnů bude stará verze vypnuta a už nebude možnost se přihlásit a spravovat farmy ani účty.

Nutnost aktualizace aplikace
Od dnešního dne musejí všichni stávájící uživatelé aktualizovat aplikaci na novou verzi. Do pěti dnů bude stará verze vypnuta a už nebude možnost se přihlásit a spravovat farmy ani účty.

Vše při starém...
Veškeré uživatelské účty a farmy zůstávají beze změny. To znamená že není nutné znovu žádat o vlastnictví farmy, přidávat produkty do tržiště atd... Níže najdete jednoduché návody jak aplikaci aktualizovat.

Reset hesla
Z důvodu přechodu na novou databázi, jsme museli veškerá uživatelská hesla zresetovat. Během následujících hodin, vám proto přijde nové heslo do emailové schránky, pomocí něhož se budete znovu moci do aplikace a webu přihlásit (email/nové heslo).

Nové a ještě lepší!

Jak jste si jistě všimli, náš web, tržiště a aplikace zkrásněly a znatelně zrychlily. Navíc, díky novému systému budeme schopni projekt rychleji zdokonalovat a rozšiřovat i na základě vašich podnětů. Za všechny způsobené nepříjemnosti se omlouváme a věříme, že nám i nadále zachováte vaší přízeň. 

PS: V případě, že narazíte na nějaký problém nebo chybu jak v aplikaci tak na webu, budeme rádi, když nám chybu oznámíte a popíšete ji. My se pokusíme, jí v co nejkratším možném čase opravit.

Kontaktní email pro dotazy info@farmanadlani.cz
Kontaktní email pro hlášení chyb admin@farmanadlani.cz

Josef Treml

Josef Treml

Je tahounem a nejaktivnějším členem naší Farmy. Jeho hlavní činnosti jsou spojené s testováním nových verzí, vymýšlením zlepšováků a uváděním projektu do života a hlavně posouvání ho dál. A jak sám říká „vždyt Farma je moje dítě“ a na jeho přístupu je to znát.


Podobné články

Komentáře