Novinky

Proč používat Farmu na dlani?

31. 07. 2017
N

apadla vás otázka proč vůbec používat náš web a aplikaci? Co nového mi přinese a jaký význam vůbec má?


Napadla vás otázka proč vůbec používat náš web a aplikaci? Co nového mi přinese a jaký význam vůbec má? V dnešním článku se vám pokusím na tyto otázky odpovědět.

Smysl vidíme ve dvou zásadních věcech. Aplikace jako místo, kde najdete všechny informace týkající se farmářů, farmařských trhů, výrobků, receptů a dalších věcí s touto tématikou spojených. Každý farmář se zde může prezentovat (základní funkce zdarma). Aplikace je ale na druhou stranu i marketingový nástroj, který pomáhá farmářům se zviditelnit. A nejen farmářům, ale i farmářských trhům, food festivalům atd...

Díky naší appce víte přesně, kdy se jaký farmářský trh koná, kde máte hledat kvalitní potraviny z nebližších farem nebo kam vzít děti na výlet. Pojďme se tedy společně podívat na konkrétní výhody jak pro farmáře, tak pro uživatele.

otazky

Farmář

  • Po založení profilu máte ihned k dispozici vlastní stránku s vaším profilem, blog s novinkami, možnost hodnocení uživatelů a vlastní eshop. 
  • Můžete oslovit zákazníky na webu, v mobilních aplikacích a na sociálních sítích. To samé platí o možnosti nákupu vašich produktů. Šance na prodej Vašich výrobků se tak rapidně zvyšuje.
  • Stále rosteme! Počet fanoušků, uživatelů, odběratelů a farmářů každým dnem roste. A spolu s tím i Vaše šance prodat vlastní výrobky a nálákat tak nové zákzaníky přímo k Vám.
  • Spolupracujeme se zajímavými partnery, kteří se o vás mohou snáze dozvědět.
  • Základní členství je zcela zdarma.

 

odpovedi

 

Uživatel

  • Veškeré informace na jednom místě, už nemusíte na mapách hledat, kde právě jste a složitě googlit, kam pro farmářské výrobky z regionu. Stáhněte si appku a podívejte se, co dobrého je právě teď ve vašem okolí. Prohlédněte si profily jednotlivých farmářů a nechte se appkou dovést přímo k farmáři.
  • Jsme stále s vámi. Nemusíte si výlet plánovat doma na počítači. Jste na neznámém místě? Nevíte kam vzít vaše ratolesti na výlet? S naší appkou budete mít ihned přehled o tom, co se v okolí děje, jaký farmářský trh navštívit nebo kam zajít pro dobrý sýr z místní farmy. 
  • Díky hodnocení ostatních uživatelů, víte kde koupit nejlepší med a jaký farmářský trh toho nejvíce nabízí. Využijte toho.
  • Nakupujte z pohodlí domova. Spousta farmářů má na svém profilu vystavené výrobky, které si můžete přes náš web objednat.

 

Máme za sebou dva roky vývoje "sbírání farmářů" a navazování smysluplných partnerství. V tom se nám opravdu daří. Další metou je pro nás vytvoření funkčí komunity, která nám bude pomáhat projekt dále rozvíjet. A to jak svými komentáři, hodnocením farmářů, farmářských trhů a sdílením na sociálních sítích. Tak na co ještě čekáte :-) ?

Josef Treml

Josef Treml

Je tahounem a nejaktivnějším členem naší Farmy. Jeho hlavní činnosti jsou spojené s testováním nových verzí, vymýšlením zlepšováků a uváděním projektu do života a hlavně posouvání ho dál. A jak sám říká „vždyt Farma je moje dítě“ a na jeho přístupu je to znát.


Podobné články

Komentáře