Partneři

Pravý domácí časopis

25. 08. 2017
F

armě na dlani se daří. Proto bych Vám chtěl představit našeho dalšího partnera se kterým jsme navázali spolupráci. Před více jak měsícem jsem totiž navštívil  redakci Pravého domácího časopisu. 

Farmě na dlani se daří. Proto bych Vám chtěl představit našeho dalšího partnera se kterým jsme navázali spolupráci. Před více jak měsícem jsem totiž navštívil  redakci Pravého domácího časopisu. Bylo to více než příjemné setkání, během které jsem představil Farmu na dlani a zároveň se dozvěděl o práci v časopise :-). Znáte Pravý domácí časopis? Pojďme si ho společně představit...

Tematický záběr čtení v Pravém domácím časopise je široký. Píše se tu totiž „o všem, co je skutečné“. Někdy o domech ze slámy, které si můžete postavit, o kosmetice, kterou si můžete vyrobit nebo vyzkoušet a jindy o hromadě dalších opravdových věcí, které by často možná spadly do přihrádky alternativ pro „spotřebitele“, pěstitele, „pacienty“ nebo maminky. Vlastně úplně nejčastěji tu najdete reálné zkušenosti, úvahy a závěry redaktorů a lidí, kteří jim samotným přišli do života. Jsou tu věci, které opravdu žijeme a které se nás dotýkají.

Každý měsíc se nové číslo rodí ve zhruba dvaceti domácnostech redaktorů, grafiků a fotografů, kteří dohromady tvoří tým úžasných, skromných, schopných a nadšených lidí, co se těší na společné porady, zážitky i na každé další číslo.

Josef Treml

Josef Treml

Je tahounem a nejaktivnějším členem naší Farmy. Jeho hlavní činnosti jsou spojené s testováním nových verzí, vymýšlením zlepšováků a uváděním projektu do života a hlavně posouvání ho dál. A jak sám říká „vždyt Farma je moje dítě“ a na jeho přístupu je to znát.


Podobné články

Komentáře