Farmáři

Cerea

23. 07. 2017
D

nes tu pro vás máme představení společnosti CEREA.Tato společnost již více než 20 let funguje v Zábřehu na Moravě. Specializuje se na výrobu kvalitních cereálních a pekárenských produktů.

Dnes tu pro vás máme představení společnosti CEREA.Tato společnost již více než 20 let funguje v Zábřehu na Moravě. Specializuje se na výrobu kvalitních cereálních a pekárenských produktů.

Nabídka cereálních a nutričních výrobků je rok od roku rozsáhlejší. V této oblasti potravinářské výroby panuje velká konkurence, a proto se společnost CEREA snaží zákazníkům přinést vždy něco nového a originálního. Majitelé společnosti mají rádi výzvy a nebojí se experimentovat a kombinovat zdánlivě neslučitelné suroviny. Spokojený zákazník je u společnosti CEREA vždy na prvním místě. Produkty společnosti CEREA jsou určeny pro každého, kdo preferuje zdravý životní styl a dává přednost kvalitním potravinám. V nabídce najdete flapjacky, což jsou pečené ovesné tyčinky. Dále společnost nabízí zeleninové tyčinky NEW BAR. Dětem jsou určeny tyčinky s tvarohem a mlékem, které mají vyvážené nutriční hodnoty s minimálním obsahem nasycených mastných tuků. Momentálně je výroba soustředěna na vývoj výrobku RAW tyčinek „sweet veggie“, ve kterých se snoubí originální kombinace zeleniny, oříšků a ovoce. Veškeré výrobky jsou k dostání v prodejnách zdravé výživy, farmářských obchodech anebo v rámci speciálních projektů s různými obchodními partnery.

 

Seznam prodejen je opravdu dlouhý, najdete ho na webových stránkách, kde je také odkaz na e-shop. Koukněte na www.cereabar.cz .

Sára Kalivodová

Sára Kalivodová

Sára Kalivodova je studentka farmacie, ale věří, že nejlepším lékem jsou životní optimismus, čistá voda, slunce, vzduch a přírodní produkty. Zajímá se o zdravou výživu a sport. Svými krátkými články seznamuje čtenáře tohoto webu s farmáři a jejich produkty.


Podobné články

Komentáře