Partneři

Rebarbora, kopřiva nebo BIO káva: Seznamte se s novinkami značky Frujo

16. 04. 2022
Z

načka Frujo, která je tradičním českým výrobcem ovocných, neovocných a zeleninových produktů určených primárně pro mlékárenský průmysl, rozhodně neusíná na vavřínech. Pravidelně představuje nové příchutě, a farmářům tak nabízí možnost odlišit se se svou nabídkou mléčných produktů od konkurence. Nové prémiové příchutě v konvenční i BIO kvalitě se navíc vyznačují praktickým balením v podobě 3,5kilogramového plastového kbelíku namísto 10kilogramového balení, takže si je můžou objednat i malí farmáři.

Co farmářům nabízí značka Frujo?

Frujo přichází s možností rozšířit nabídku farmářských produktů díky několika konvenčním příchutím a příchutím v BIO kvalitě v praktickém balení. Tyto příchutě se vyznačují takzvanou čistou etiketou, tedy sníženým počtem přídavných látek a neobsahují glukózo-fruktózový sirup. Značka Frujo, jež byla založena již v roce 1990, garantuje prvotřídní kvalitu všech použitých ingrediencí. Konvenční produkty obsahují pouze přírodní aromata a BIO produkty jsou vyrobeny bez přidaných aromatických látek. Příchutě jsou určeny k ochucení jogurtů, tvarohů i jogurtových nápojů.

Jaké příchutě značka Frujo nabízí?

Mezi nabízené příchutě v BIO kvalitě patří jahoda, malina, borůvka, višeň, broskev-maracuja a vanilka, jejich chuť je založená čistě na ovoci bez použití aromat a bez přidaných barviv a regulátorů kyselosti. Mezi příchutě v konvenční kvalitě patří jahoda, borůvka, malina, meruňka, višeň, čokoláda, brusinka, lesní směs a jablečný štrůdl. Produkty Frujo obsahují 30 až 45 % ovocného podílů.

Novinky v konvenční i BIO kvalitě v praktickém balení 3,5 kg

Na farmáře kromě výše zmíněných příchutí čeká také několik novinek. Mezi novinky v konvenční kvalitě patří příchutě rebarbora, citron-bezový květ, třešeň-růže, kopřiva a stracciatella. A novinky v BIO kvalitě? Těšit se můžete na příchuť kávy a fíku.

Značka Frujo si pro vás připravila pět nových příchutí v konvenční kvalitě a dvě nové příchutě v BIO kvalitě v praktickém balení 3,5 kg. Ochuťte jimi jogurty, tvarohy nebo jogurtové nápoje a potěšte své zákazníky.

Navštívit web Frujo!

X

Podobné články

Komentáře