Novinky

Pozvání na Slavnosti jablek 2017

15. 09. 2017
N

a devátý ročník Slavností jablek v sadech v Nebílovech zve společnost Lukrena všechny, kteří mají rádi nejen ovoce a výrobky z něj, ale také zábavu, soutěže, tradiční řemesla, nebo třeba kouzlo retro traktorů.

Na devátý ročník Slavností jablek v sadech v Nebílovech zve společnost Lukrena všechny, kteří mají rádi nejen ovoce a výrobky z něj, ale také zábavu, soutěže, tradiční řemesla, nebo třeba kouzlo retro traktorů. Slavnosti se konají v neděli 24. září od 12 do 18 hodin za záštity ministra zemědělství Mariana Jurečky.

Program bude opravdu pestrý, na své si přijde celá rodina. „Uskuteční se soutěž o nejlepší jablečný moučník. Pro děti bude připravena Naučná stezka z oblasti včelařství, poznávání venkova a rostlinky, koutek se zvířaty ze statku, lukostřelba, kovářská dílna, děti budou se moci svézt na koni i na traktoru, zaskákat si do sena, vyrobit strašáka spolu s časopisem Krásný Rok, rodiče mohou přinést svůj jedinečný moučník z jablek do soutěže o nejlepší sladký moučník (do 15 h) a mnoho dalšího…,“ vyjmenovává organizátorka akce Markéta Jungová.

A nudit se nebudou ani tatínkové a všichni zájemci o techniku. „Budeme vystavovat např. řezačku na kukuřici, pásový traktor, roční postřikovač, překládací vůz na obilí nebo RETRO traktory – ze 40. a 50 let,“ upřesňuje Jana Zikmundová, vedoucí sadů.


Podobné články

Komentáře