Farmáři

Pandrhola

12. 07. 2016
R

odinná farma Pandrhola se specializuje na výrobu pochutin z vesnické zabijačky dle starých receptur našich babiček. Tradice výroby masa se v rodině Pandrholů předává z generace na generaci od 19. století.

Rodinná farma Pandrhola se specializuje na výrobu pochutin z vesnické zabijačky dle starých receptur našich babiček. Tradice výroby masa se v rodině Pandrholů předává z generace na generaci od 19. století.

Skutečné jídlo od skutečného řezníka. Setrvalá kvalita bez jakéhokoli kompromisu. Zpracováno s láskou, bez éček, podle tradičních rodinných receptů několika generací. Tak zní hesla farmy Pandrhola. Maso rozhodně patří k nejdůležitějším složkám potravy člověka, který se už od dávné historie musel učit maso nejen správně upravit, ale také zpracovat a skladovat. U farmy Pandrhola se často setkáte s pojmem čisté maso, což znamená, že masné zvíře je krmeno potravou bez zbytečných chemických přísad a zbytků, je pečlivé dohlíženo na převoz na porážku a styl porážky. Na farmě se ctí kvalita, slušné chování, životní prostředí a na prvním místě je spokojenost klienta. V nabídce najdete krkovičku, čabajky, uzenou kotletu, uzený bok, uzená žebra, tlačenky, poctivé vývary, paštiky a další. Uzení bukovým a trnkovým dřevem dodá masu jedinečnou vůni a chuť. Výrobky je možné objednat přes e-shop nebo osobně zakoupit ve dvou brněnských prodejnách, a to v OC Letmo a v OC Tesco Královo Pole.

Navštivte webové stránky www.pandrhola.cz . Najdete tu e-shop, blog plný zajímavých informací a více informací o farmě.

Sára Kalivodová

Sára Kalivodová

Sára Kalivodova je studentka farmacie, ale věří, že nejlepším lékem jsou životní optimismus, čistá voda, slunce, vzduch a přírodní produkty. Zajímá se o zdravou výživu a sport. Svými krátkými články seznamuje čtenáře tohoto webu s farmáři a jejich produkty.


Podobné články

Komentáře