Poznej svého farmáře

Olejový Mlýn Petráveč - PSF

24. 07. 2018
C

o má společného olej, mlýn a kmín? Na první pohled možná nic, na ten druhý však úplně všechno. Pokud chcete i vy této záhadě přijít na kloub, vydejte se s námi 28. 7. 2018 na akci Poznej svého farmáře. Kde se bude konat tentokrát? Vypravíme se na Vysočinu a našim cílem se stane Olejový mlýn Petráveč, který vás přesvědčí o tom, že ten nejlepší olej je ten ze mlýna.

Co má společného olej, mlýn a kmín? Na první pohled možná nic, na ten druhý však úplně všechno. Pokud chcete i vy této záhadě přijít na kloub, vydejte se s námi 28. 7. 2018 na akci Poznej svého farmáře. Kde se bude konat tentokrát? Vypravíme se na Vysočinu a našim cílem se stane Olejový mlýn Petráveč, který vás přesvědčí o tom, že ten nejlepší olej je ten ze mlýna.

Zdraví v každé kapce

Už jste slyšeli o oleji z hnědého českého kmínu nebo bílého máku? Že ne? Možná je ten pravý čas dozvědět se o tomto tekutém zdraví více. A nejen dozvědět, ale také ho ochutnat a dovést si ho domů. Kromě těchto dvou unikátních olejů si budete moci odnést další 12 druhů jednodruhových a macerovaných rostlinných olejů včetně řepkového a slunečnicového. Zapomenout bychom však rozhodně neměli na levandulový olej, který si vás získá s jediným přivoněním.

Extra panenské za studena lisované

Prémiové oleje vyrobené zlatými českými rukami mají jedno společné. Jsou lisované výlučně do 40 stupňů Celsia a uchovávají si veškeré cenné látky, nenasycené mastné kyseliny a řadu vitamínů. Samozřejmostí je jejich výjimečná vůně a chuť, na níž si velmi snadno vypěstujete závislost.

Olej, který svět neviděl

Chcete se podívat na evropský unikát? Máte možnost! Famózní kmínový olej z Olejového mlýna Petráveč nikde jinde nenajdete. Není divu, že si tento olej s vytříbenou chutí odnesl ocenění Regionálního kraje Vysočina v kategorii Ostatní.

Chcete se o olejích plných zdraví dozvědět více? Navštivte webové stránky farmy. Spoustu užitečných a zajímavých informací o akci Poznej svého farmáře najdete zde.

 

 

Hana Knopfová (Copywriter bez hranic)

Hana Knopfová (Copywriter bez hranic)

Co si představíte pod pojmem regionální potraviny? Já jednotlivá písmena, která utvářejí slova. A slova, která dohromady vytvářejí věty. Mým povoláním je zprostředkovat vám pomocí slov chuť, vůni, zážitky i emoce. Díky těm správným slovům dokáži uvařit lákavý pokrm pro duši a otevřít vám brány do světa fantazie. Psaní je mým snem, povoláním i životní cestou. A psát o tom nejlepším, co příroda nabízí? Jedním slovem potěšení.


Podobné články

Komentáře