Farmáři

Miroslav Horut - BIO minimlékárna

03. 08. 2016
M

iroslav Horut provozuje ve Zlínském kraji zemědělskou BIO farmu. Již z názvu je jasné, že farma se zabývá především chovem dojného skotu na pastvinách a výrobou a prodejem mléčných výrobků.

Miroslav Horut provozuje ve Zlínském kraji zemědělskou BIO farmu. Již z názvu je jasné, že farma se zabývá především chovem dojného skotu na pastvinách a výrobou a prodejem mléčných výrobků.

BIO minimlékárna pana Miroslava Horuta se nachází ve městě Rožnov pod Radhoštěm a majitel hospodaří na pozemcích v okolí patnácti kilometrů. Farma vlastní rozlehlé plochy v podhůří Beskyd. Na ploše 60 hektarů luk a pastvin začíná řetězec zdravé mléčné produkce. Začátky hospodaření firmy se pojí s rokem 2001, a tak se už více než patnáct let farma snaží o neustále zvyšování kvality výrobků. Pan Miroslav Horut nabízí opravdu široký sortiment mléčných výrobků - mléko, ochucené i klasické podmáslí, kyšku, jogurty, máslo, tvaroh, kořeněné, uzené i řecké sýry. BIO mléčné produkty jsou vyráběny s láskou čistě s pomocí přírodních procesů a se snahou vyjít vstříc všem zákazníkům. Produkty z této minimlékárny neobsahují žádné přidané látky. Veškeré ingredience jsou přírodní a zdravé. Samozřejmostí BIO výrobků je dodržování přísných kritérií mléčné výroby pod veterinárním dohledem. Všechna zvířata se chovají v souladu s tradičním chápáním role užitkových zvířat a s důrazem na jejich důstojný život.

Navštivte webové stránky www.biofarmaroznov.cz , kde najdete celý přehled sortimentu a můžete shlédnout i krátké video přímo ze života farmy.

Sára Kalivodová

Sára Kalivodová

Sára Kalivodova je studentka farmacie, ale věří, že nejlepším lékem jsou životní optimismus, čistá voda, slunce, vzduch a přírodní produkty. Zajímá se o zdravou výživu a sport. Svými krátkými články seznamuje čtenáře tohoto webu s farmáři a jejich produkty.


Podobné články

Komentáře