Příběhy farmářů

Lesní med - Prodejna UULL Kladno

17. 11. 2017
D

ůvodů, proč je kvalitní český med od poctivých pilných včeliček tak oblíbený je hned několik. Věděli jste například, že je nejen zdrojem kvalitních jednoduchých cukrů, ale také celé řady dalších tělu prospěšných látek

Důvodů, proč je kvalitní český med od poctivých pilných včeliček tak oblíbený je hned několik. Věděli jste například, že je nejen zdrojem kvalitních jednoduchých cukrů, ale také celé řady dalších tělu prospěšných látek, jako jsou důležité minerální a stopové prvky i bílkoviny? Med je jednoduše zdraví, které baví a navíc skvěle chutná. Kde se rodí tato lahodná dobrota? Známe odpověď! V prodejně Úůll v Kladně.

Jedem za medem do Úůllu

Každého rána z Úůllu vylétává včelka Mája a její sestry, které pracují na přípravě medu. Na vašem sladším dnu se podílí hned 300 včelstev, která si užívají krásy oblasti CHKO Český les, do budoucna by se měl počet včelstev navýšit na 600. Horská příroda, čerstvý vzduch, nedotčené květy i vytrénované včelky se samozřejmě společně podepisují i na vysoké kvalitě lahodného medu. Díky kladenskému Úůllu si můžete dopřát kvalitní květový i oblíbený lesní med. Med si můžete objednat přímo na e-shopu a vyzvednout si ho osobně v (sladkém, medovém) krámku v Kladně.

Lék nebo lahoda? Obojí

Už od pradávna se má za to, že je med lék a je obzvláště ceněný v období, do kterého se pomalu ale jistě vkrádají chladné, zachmuřené dny, které přináší nepřátele, jimž nemůžete přijít na jméno. Jejich jména Kašlík, Rýma a Chřipajzna však se zimním obdobím bohužel neodmyslitelně souvisí. Sladký lék v podobě medu funguje jako výborný posilovač imunitního systému a v tradičním léčitelství se uplatňuje při kašli, zánětu průdušek, nachlazení i bolesti v krku.

Perníčky? Jedině s medem

Pokud máte chladné dny spojené s vůní čerstvých perníčků, rozhodně byste měli mít v zásobě i kvalitní med, který se podílí na jejich lahodné chuti.

 

Chci kvalitní český med!

 


Podobné články

Komentáře