Farmáři

Lahůdky FAJN

04. 10. 2016
K

aždá země má nějakou svoji tradiční lahůdku nebo pochutinu a myslím, že k takovým českým pochoutkám patří chlebíčky a jednohubky. V Teplicích funguje rodinná firma, která se právě na výrobu těchto lahůdek specializuje.

Každá země má nějakou svoji tradiční lahůdku nebo pochutinu a myslím, že k takovým českým pochoutkám patří chlebíčky a jednohubky. V Teplicích funguje rodinná firma, která se právě na výrobu těchto lahůdek specializuje.

Firma Lahůdky FAJN vznikla před více než dvaceti lety. Zákazníkům nabízí široký sortiment lahůdek a brambůrků oceněných značkou kvality. Chlebíčky mají tu výhodu, že suroviny si na ně může poskládat každý podle vlastní chuti. A tak se firma snaží o individuální přistup k zákazníkovi a vychází vstříc jeho přáním. Všechny výrobky pochází jen z kvalitních a čerstvých surovin od stálých a ověřených dodavatelů. Příchuť bramborovým lupínkům uděluje jednodruhové koření vlastní výroby. Právě produkt „Čertovsky dobré a křupavé brambůrky solené“ získal v loňském roce ocenění Regionální potravina Ústeckého kraje. Kromě chlebíčků a brambůrků jsou v nabídce také kanapky, chuťovky (sýrové, šunkové, klobása, suchý salám, zelenina), obložené mísy, masové mísy, obložené bagety a pletýnky, toasty, domácí máslové koláče a mix minizákusků. V současné době firma pracuje na zprovoznění online objednávek, ale produkty lze objednat i telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.

Mrkněte na webové stránky www.lahudkyfajn.cz a dozvíte se více.

Sára Kalivodová

Sára Kalivodová

Sára Kalivodova je studentka farmacie, ale věří, že nejlepším lékem jsou životní optimismus, čistá voda, slunce, vzduch a přírodní produkty. Zajímá se o zdravou výživu a sport. Svými krátkými články seznamuje čtenáře tohoto webu s farmáři a jejich produkty.


Podobné články

Komentáře