Novinky

Kup si podíl Farmy na dlani!

01. 01. 2017
J

e to tady! Dnešním dnem startuje naše crowdfunding akce na portále www.penezdroj.cz

 

CHCETE SE STÁT SPOLUMAJITELI FARMY NA DLANI?

 

Je to tady! Dnešním dnem startuje naše crowdfunding akce na portálu www.penezdroj.cz Co je to vlastně crowdfunding a k čemu slouží?

 

Crowdfunding je způsob financování, při kterém větší počet jednotlivců přispívá menším obnosem k cílové částce. Crowdfundingem můžeme financovat zajímavé projekty, produkty či společnosti.
                                                                                                                                                                                                                                  Zdroj: Wikipedia

 

Jak jste si mohli všimnout, celý projekt se neustále vyvíjí, modernizuje a zvětšuje, viz stránka s historií Farmy. Naší snahou je aby tento rychlý vývoj a nadšení které Farma na dlani vyvolává i nadále pokračovalo. Jak víte, nic nejde bez peněz a u projektu takové velikosti už vůbec ne. Proto jsme se rozhodli pro crowdfunding a penězdroj.cz byl pro nás jasnou volbou! Proč? Je to jednoduché, naší snahou není pouze vybrat peníze na další provoz a vývoj. Naší snahou je zapojit co nejvíce nadšených lidí a vytvořit tak nový trh s kvalitními českými potravinami.

No a k tomu nám portál penezdroj.cz pomáhá. Jako jediný cwordfundigový portál v ČR nabízí vedle běžného přispívání k cílové částce za menší dary také možnost prodeje části podílu firmy. A my jsme se rozhodli pro kombinaci těchto dvou možností.

Věříme, že je mezi vámi spousta příznivců, kteří by Farmu nejenom rádi podpořili ale zároveň si koupili i malý podíl ve společnosti. Na výběr totiž máte ze dvou možností, jak na chod Farmy přispět. Běžný crowdfunding, což znamená že vám za projevenou podporu zašleme vámi vybraný dárek nebo již zmiňovaný podíl na samotné společnosti.

 To zní zajímavě, nemyslíte? Více si přečtěte přímo na samotném portálu.

 

Koupit podíl

 

 

Josef Treml

Josef Treml

Je tahounem a nejaktivnějším členem naší Farmy. Jeho hlavní činnosti jsou spojené s testováním nových verzí, vymýšlením zlepšováků a uváděním projektu do života a hlavně posouvání ho dál. A jak sám říká „vždyt Farma je moje dítě“ a na jeho přístupu je to znát.


Podobné články

Komentáře