Partneři

Kampaň „Léto 2016“

15. 05. 2016
B

líží se léto, čas trhů, sklizní, ovoce a zeleniny. A my tu pro Vás máme další novinku. Už ve článku o spolupráci s Regionální televizí jsme zmínili, že na léto připravujeme novou kampaň. Zapojte se do ní s námi!

Kampaň „Léto 2016“ by měla být jedním z dalších způsobů, jak podpořit nejen lokální produkci, ale také lokální spotřebu. Princip a hlavní myšlenky Farmy na dlani už určitě znáte, a tak bychom Vás rádi požádali o podporu a spolupráci v této kampani. Mimo spolupráce s Regionální televizí jsme navíc připravili 50 000 letáčků formátu A5, které jsou určeny zákazníkům farmářských trhů, potravinových veletrhů a festivalů. Pokud byste mohli jakkoliv pomoci při jejich distribuci, budeme velmi vděčni za Vaši pomoc. Dále jsme připravili samolepky k vylepení například nad dveřní kliku nebo na výlohy partnerských prodejen. A pro naše fanoušky za volantem máme v zásobě i samolepky na auta.

Budeme nadšení, pokud s námi budete sdílet a propagovat myšlenku Farmy na dlani – sítě lokální produkce potravin! Nebojte se nás kontaktovat. Materiály Vám zašleme poštou, osobně přivezeme nebo předáme při vhodné příležitosti. Věříme, že věříte, že to má smysl.

Kontakty jsou k nalezení pod záložkou "O Nás" : www.farmanadlani.cz/o_nas/ .

Sára Kalivodová

Sára Kalivodová

Sára Kalivodova je studentka farmacie, ale věří, že nejlepším lékem jsou životní optimismus, čistá voda, slunce, vzduch a přírodní produkty. Zajímá se o zdravou výživu a sport. Svými krátkými články seznamuje čtenáře tohoto webu s farmáři a jejich produkty.


Podobné články

Komentáře