Novinky

Impact Hub Praha - představení projektu

22. 03. 2017
V

jedné chytré knížce se psalo, že tím, kdo by měl firmu prezentovat a vystupovat za ní na veřejnosti není nikdo z PR, ani projekťák, či manažer, je to právě její zakladatel, člověk, díky kterému vznikla.  Budí to pak úplně jiný dojem. A je to pravda.

 Původně se nám do ImpactHUBu ani nechtělo, měli jsem strach, byli jsme nervózní. Dva roky usilovné práce na projektu máme přednést před více než stovkou lidí, na živo a za tři minuty. Dá se to vůbec zvládnout? Nakonec jsme si řekli proč ne a  dali jsme si to za odměnu, přeci jenom takovou příležitost nemáme každý den.

ImpactHub jsme si užili, poznali jsme spoustu super lidí, seznámili jsme se s dalšími projekty, vyměnili zkušenosti a přestože nejsme profesionální řečníci a občas se s bráchou hezky zakoktáme, můžeme říci, že celý večer stál za ten čas, který jsme trávili přípravou. Vyplatila se a nakonec se nám podařilo vyhrát.

 

Podívejte se na video

 

4 Obrázky
Josef Treml

Josef Treml

Je tahounem a nejaktivnějším členem naší Farmy. Jeho hlavní činnosti jsou spojené s testováním nových verzí, vymýšlením zlepšováků a uváděním projektu do života a hlavně posouvání ho dál. A jak sám říká „vždyt Farma je moje dítě“ a na jeho přístupu je to znát.


Podobné články

Komentáře