Farmáři

Farma Struhy

18. 01. 2016
F

arma Struhy je rodinná farma hospodařící v režimu ekologického zemědělství. Nachází se v obci Vlastec a její majitelé se zaměřují na chov Holštýnských a Červenostrakatých dojnic.

Farma Struhy je rodinná farma hospodařící v režimu ekologického zemědělství. Nachází se v obci Vlastec a její majitelé se zaměřují na chov Holštýnských a Červenostrakatých dojnic.

Na farmě jsou také chována různá plemena skotu. A to Holštýnské, České Červenostrakaté, Ayshirské, Jerseyské, Normandské, a v první řadě plemeno Brown sviss, které je hlavním zájmem farmy. Přímo na statku se zpracovává mléko z domácího chovu a vyrábí se z něj velké množství produktů. Základní sortiment výrobků farmy tvoří pasterované selské mléko, selský jogurt, selské jogurtové nápoje, selský tvaroh a selský čerstvý sýr.

Více o farmě Struhy naleznete na jejich webových stránkách www.farmastruhy.cz

Josef Treml

Josef Treml

Je tahounem a nejaktivnějším členem naší Farmy. Jeho hlavní činnosti jsou spojené s testováním nových verzí, vymýšlením zlepšováků a uváděním projektu do života a hlavně posouvání ho dál. A jak sám říká „vždyt Farma je moje dítě“ a na jeho přístupu je to znát.


Podobné články

Komentáře