Farmáři

Farma-obchod

29. 01. 2017
F

arma-obchod je distribuční firma, která se snaží prostřednictvím internetového obchodu distribuovat potraviny od malých a středních výrobců. Zajišťuje tedy prodej farmářských produktů i mimo farmu samotnou.

Farma- obchod je distribuční firma, která se snaží prostřednictvím internetového obchodu distribuovat potraviny od malých a středních výrobců. Zajišťuje tedy prodej farmářských produktů i mimo farmu samotnou.

Farma-obchod tedy není sama o sobě farmou, kde by lidé pěstovali plodiny nebo chovali hospodářská zvířata. Jedná se pouze o internetový obchod, zaměřený na prodej biopotravin z českých farem a biofarem. Registrovaný uživatel si prostřednictvím e-shopu může vybírat z pestrého sortimentu v nabídce. Objednávku potom obdrží přímo výrobce a ten ji také připraví k distribuci. V nabídce najdete maso, ryby, uzenářské speciality, sádlo, paštiky, ovoce a zeleninu. Dále také mléčné výrobky, těstoviny, vejce, vína a zdravou výživu. Farma-obchod nemíří pouze na vyznavače zdravého a chutného jídla. Běžní zákazníci zde mohou nakoupit například na víkendové vaření, a navíc farma-obchod zásobuje také síť obchodů s farmářskými výrobky.

 

Rozhodně se podívejte na webové stránky www.farma-obchod.cz , kde můžete vybírat v široké nabídce a dočtete se i více o možnostech objednávky.

Sára Kalivodová

Sára Kalivodová

Sára Kalivodova je studentka farmacie, ale věří, že nejlepším lékem jsou životní optimismus, čistá voda, slunce, vzduch a přírodní produkty. Zajímá se o zdravou výživu a sport. Svými krátkými články seznamuje čtenáře tohoto webu s farmáři a jejich produkty.


Podobné články

Komentáře