Farmáři

Farma Dolínek Agromarket

12. 07. 2018
O

benefitech kozího mléka jsme zde psali již několikrát. I přes to bychom vám rádi v dnešním článku připomněli výhody konzumace kozího mléka a představili Farmu Dolínek Agromarket. která právě kozí mléko nabízí. 

O benefitech kozího mléka jsme zde psali již několikrát. I přes to bychom vám rádi v dnešním článku připomněli výhody konzumace kozího mléka a představili Farmu Dolínek Agromarket. která právě kozí mléko nabízí. 

Benefity kozího mléka

Účinky kozího mléka dokazují nejen vědecké studie, ale i jeho několik století trvající konzumace. Kozí mléko je lehce stavitelné. Jeho lepší stravitelnost spočívá v odlišných rozměrech a složení tukových částic, které se podobají těm v mléku mateřském. Kozí mléko dále působí příznivě na imunitní systém a pomáhá organismu také při kloubních onemocněních. Často je konzumace kozího mléka doporučována jako prevence nádorových chorob.

Má antistresové účinky, reguluje vlhkost pleti a pomáhá při onemocnění kůže. Kozí mléko obsahuje kvalitní bílkovinu, která je hypoalergenní. Může být tedy jistou alternativou pro lidi, kteří mají alergii na bílkovinu v kravském mléce. Kozí mléko obsahuje o deset procent méně laktózy a méně karotenoidů než mléko kravské, jeho složení je bohatší až o 15-20% minerálů a o 20-30% vápníku než mléko od krav. Dále má kozí mléko 4-5x větší obsah vitaminu C, který má zároveň funkci konzervační látky, a proto se kvalitní kozí mléko kazí pomaleji než mléko kravské. 

17798970_817794778384338_2140342440791772230_n-2

Prodej kozího mléka ze dvora

Farma Dolínek Agromarket Odolena Voda prodává kozí mléko v kvalitě CZ-BIO-001 ze dvora. Heslem farmy je „zdraví, které chutná“ . Farma nabízí mléko každý den čerstvě nadojené, syrové, tedy tepelně neošetřené. Mléko pochází z vlastního chovu koz, který je registrovaný. Mléko se na farmě prodává každý den včetně víkendů v rámci takzvaného prodeje ze dvora. 

 

Objednat kozí mléko z farmy Agromarket můžete i přes naše tržiště FND Další informace o farmě najdete na webových stránkách farmy

Sponzorovaný příspěvek

Sponzorovaný příspěvek

Tento článek je sponzorovaným PR článkem. Máte také zájem o tento druh zviditelnění vaší farmy? Prohlédněte si možnosti propagace na této stránce.


Podobné články

Komentáře