Příběhy farmářů

Doubravský Dvůr

05. 12. 2017
K

rávy, krávy, kde si spolu povídáte a kde je vám dobře? Stačí zabloudit na stránky Doubravského Dvora nebo přímo navštívit malebnou farmu v Července a budete znát odpověď také. Kdo jednou ochutná vynikající domácí sýr vyrobený

Vrátky do farmářské pohádky! Vítejte v Doubravském Dvoře

Krávy, krávy, kde si spolu povídáte a kde je vám dobře? Stačí zabloudit na stránky Doubravského Dvora nebo přímo navštívit malebnou farmu v Července a budete znát odpověď také. Kdo jednou ochutná vynikající domácí sýr vyrobený s láskou nebo lahodné, čerstvé mléko, bude mít jasno. Jen šťastné kravičky mohou stát za vznikem něčeho tak lahodného. Kdo neokusil, neuvěří.

Jak pohádka o kravičkách začíná?

Asi takto… Žily, byly šťastné kravičky… A kolik jich bylo? V roce 1992 rovných 20. A kolik je jich teď? Přibylo jich 80, časem měly telátka a ta telátka, když vyrostla, měla další telátka. Teď už jich je nespočet. A pokud chcete vidět celou šťastnou rodinku, stačí navštívit Doubravský Dvůr, kde si můžete rovnou zakoupit lahodné produkty.

Když se vše točí kolem kraviček

Co stojí za vznikem kvalitních, čerstvých produktů? Hospodaření na 190 hektarech půdy. Začíná to hnojením, oráním, setím a nakonec sklizením úrody, na které si stádo pochutná. A poctivá, náročná práce se promítá i do chuti a vůně samotných produktů.

Co oko vidí, to ještě více chutná

Když mluvíme o Doubravském Dvoře jako o pohádce, rozhodně nepřeháníme. Je totiž učiněným farmářským rájem na zemi. A ve chvíli, kdy uvidíte spokojené kravičky na vlastní oči, budou vám dobroty z mléka chutnat o to více. Pochutnat si můžete na mléku, lahodných jogurtech, pomazánkách, sýrech i čerstvém másle, jehož vůni se jen tak něco nevyrovná.

Nemáte cestu? Navštivte jednu z prodejen

 Farma Doubravský Dvůr myslí i na ty, kdo nemají do Červenky cestu, ale přesto si lahodné farmářské produkty nechtějí nechat ujít. Zde proto najdete seznam prodejen, ve kterých na poctivé české výrobky z této farmy narazíte.

  

 Vyzkoušet produkty spokojených kraviček! 

 

Sponzorovaný příspěvek

Sponzorovaný příspěvek

Tento článek je sponzorovaným PR článkem. Máte také zájem o tento druh zviditelnění vaší farmy? Prohlédněte si možnosti propagace na této stránce.


Podobné články

Komentáře