Novinky

Co nám přinesl rok 2017

29. 12. 2017
Z

dravíme všechny farmáře, uživatele, partnery a fanoušky. Je za námi třetí rok fungování a já musím říct, že z něho mám velkou radost! Byl to totiž nejúspěšnější rok, který jsme za dobu provozu našeho projektu prožili.

Zdravíme všechny farmáře, uživatele, partnery a fanoušky. Je za námi třetí rok a já musím říct, že z něho mám velkou radost! Byl to totiž nejúspěšnější rok, který jsme za dobu provozu našeho projektu prožili. Tímto článkem bych chtěl shrnout končící rok. Pokud Vás zajímá celá historie našeho projektu, můžete si ji projít v naší speciální stránce, kde máme shrnuté důležité milníky.

 

Vývoj webu a aplikace

Za největší úspěch považuji dokončení programátorských prací na webu a aplikaci. Pokud jste používali naši první verzi aplikace, určitě jste poznali velký rozdíl jak po grafické stránce, tak po stránce rychlosti aplikace.

 

Navázaná partnerství

Rok 2017 byl pro nás ale velmi úspěšný i co se nových partnerství týče. Velkou radost mám z udělení Záštity Ministrem zemědělství Mariánem Jurečkou. Díky další spolupráci s projektem Poznej svého farmáře jsme trávili téměř každou sobotu na jedné z vybraných farem a malá zmínka o nás byla i ve stánku dalšího z partnerů, projektu Ryba na talíř, na výstavě Země živitelka, které jsme se také účastnili.

Ja a laska2


Právě spolupráce s projektem Ryba na talíř nám přinesla novou kategorii v aplikaci a spoustu rybářů po celé ČR. Vy jste tak díky naší appce měli možnost koupit rybu téměř v každém koutě naší republiky.


Iniciativa Slepice v nouzi je další ze skvělých partnerství, které se nám podařilo v tomto roce navázat. Dělá nám radost, když vidíme, že lidem záleží na tom, od koho vajíčka kupují a dávají přednost nákupu vajec od těch šťastnějších slepiček. Od nového roku se spouští kampaň k registraci nových prodejců vajec právě z neklecových chovů. Naše mapa se tak opět zaplní, dalšími farmáři :-) .

 

První veřejná prezentace

Máme za sebou první veřejnou prezentaci Farmy na dlani. ImpactHub jsme si užili, poznali jsme spoustu super lidí, seznámili jsme se s dalšími projekty, vyměnili zkušenosti a přestože nejsme profesionální řečníci a občas se s bráchou hezky zakoktáme, můžeme říci, že celý večer stál za ten čas, který jsme trávili přípravou. Vyplatila se a nakonec se nám podařilo vyhrát.

 

Podívejte se na video

 

Ne vždy se daří...

K našemu roku patřily i prohry. Proto se nenechte zmást fotografií níže. To, totiž byly naše výrazy před schůzkou s potenciálními investory. Výrazy po ní, tu publikovat raději nebudu. Ale i takovéhle momenty k podnikání patří.

 Ja a beran

 

Z každé nevydařené akce, se snažíme poučit. Uvědomili jsme si, že je třeba zásadním způsobem změnit fungování Farmy a celého jejího konceptu. A tak vzniknul dotazník, který naší domněnku potvrdil. Zase jsme se posunuli dál a rozhodli se pro zavedení prémiových členství farmářů, kteří to s propagací na naší platformě myslí vážně.

 

Plány pro rok 2018

Do nového roku chystáme velké novinky. Protože se nám potvrdil zájem o prémiové členství, rozhodli jsme se zapracovat na prémiových funkcích farmářů a také na zcela nové administraci, kterou spustíme začátkem roku 2018.

Chceme naši appku a web co nejvíce přizpůsobit vám, našim farmářům a uživatelům. Proto budeme rádi, když se vás co nejvíce zapojí do našeho plánované dotazníku, ve kterém budeme sbírat nápady a připomínky jak Farmu vylepšit a co změnit. Budete tak mít jedinečnou možnost rozhodnout jakou cestou se budeme v budoucnu ubírat.

Za celý tým Farmy na dlani bych chtěl poděkovat za dosavadní přízeň kterou nám věnujete. Doufáme, že příští rok bude ještě úspěšnější a vy budete s naší Farmou ještě spokojenější. Do nového roku 2018 přejeme jen to nejlepší!

 

PS: Nenechte si uniknout žhavé novinky ze světa regionálních produktů! Přihlašte se k odběru jednoho z možný novinek a newsletterů. Více si o novinkách můžete přečíst níže.

Odběr novinek

 

Josef Treml

Josef Treml

Je tahounem a nejaktivnějším členem naší Farmy. Jeho hlavní činnosti jsou spojené s testováním nových verzí, vymýšlením zlepšováků a uváděním projektu do života a hlavně posouvání ho dál. A jak sám říká „vždyt Farma je moje dítě“ a na jeho přístupu je to znát.


Podobné články

Komentáře